Oana Roman și hairstylist-ul Bassam Dabbas au ajuns să certe pe social media, din cauza faptului că nu s-ar fi salutat la un eveniment la care ambii erau prezenți. Aceștia și-au aruncat cuvinte dure pe Instagram, chiar sub privirile curioase ale fanilor care nu s-au putut abține să nu își dea și ei cu părere în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat.

Face Oana Roman ce face și intră din nou în atenția presei și a publicului său. Partenera de viață a lui Marius Elisei a pornit un real scandal, pe internet, cu hairstylist-ul Bassam Dabbas. Cea care a deschis subiectul a fost chiar fiica lui Petre Roman. I-a trimis bărbatului un mesaj dur, la care el nu s-a putut abține să nu reacționeze în vreun fel.

Oana Roman, pusă pe scandal

”Mai bine pom de Crăciun decât bârfitoare în halul ăsta. Dar când vă posta era bine, nu? Măcar dacă ai c***e, zi-mi în față. Dar ce crezi, nu ai! Crapă răutatea și frustrarea în voi. Cel puțin doamna asta care m-a rugat să-i postez și ei pensulele. Așa penibilă cum sunt. Nu am decât compasiune pentru ființe atât de neînsemnate ca voi. Hai pup. Spor”, i-a scris în mesaj Oana Roman, potrivit cancan.ro.

Hairstylist-ul i-a dat imediat replica rivalei sale și i-a transmis că nu este frumos din partea ei să îi întoarcă spatele, când se văd prin tot felul de locuri, având în vedere că a apelat cu încredere la serviciile sale. Mai mult de atât Bassam Dabbas a specificat că el doar și-a spus opinia și nu a vrut să deranjeze pe nimeni, iar ea nu ar fi trebuit să se atace așa.

”Bună! Este urât să spui că nu aveam c***e, să îți spun în față, când erai la salon îți doreai să te coafez și nu aveam locuri, acum când mă vezi la evenimente, mi te întorci cu spatele? Nu am comentat nimic personal de tine, cum ai făcut tu acum la adresa ta, dată te uiți, am comentat strict de asocierea cromatică nefericită pe care au făcut-o stiliștii tăi. Nu te-am rugat în viața mea să mă postezi tu pe mine , și te cunosc de când aveam eu 7000 și tu 10.000 de urmăritori. Pe tine te apreciez, dar am comentat de harababura care se află pe tine acum… efectiv mi-am spus părerea, fără să deranjez pe nimeni și să știi încă o dată, repet, este urât să te coafez de atâtea ori și când mă vezi să te întorci cu spatele la mine. Îți cunosc și trecutul, știu și că familia ta e foarte educată, nu ma așteptam să primesc asemenea mesaj din partea ta. Dacă erai tu împăcată cu look-ul tău, nu te atacai așa”, a venit răspunsul din partea lui.

Citeste si:
Ultima dorință a Mioarei Roman a fost îndeplinită de Isabela. Oana...
Ultima dorință a Mioarei...

După toate acestea, Oana Roman l-a blocat pe hairstylist pe social media, iar el a comentat și acest aspect, fiind absolut convins că ea are un alt cont de pe care i-ar urmări activitatea. A rugat-o să închidă subiectul, pentru că are dreptate în tot ceea ce a declarat și, de asemenea, dovezi în acest sens.

”După ce și-a aruncat frustărirle, fără drept de replică, mi-a dat block, îmi amintește de grădiniță. Sunt convins că mă urmărești de pe ceva cont fals, altfel nu vedeai nici story-ul anterior. ”Acum nu mai sunt bun? De ce? Pentru că am plecat și ai pus vorbă să vii la mine la salon și nu a fost loc? Pentru că nu am vrut să fac probleme la celălalt salon? Hai să închidem subiectul că eu am dreptate la orice zic eu. Am și dovezi. Te pup, du-te la culcare. Acum nu mai sunt bun”, a mai spus Bassam Dabbas, pe rețelele sociale.

Citeste si:
Iulia Albu și Bassam Dabbas au făcut-o praf pe Nicole Cherry la...
Iulia Albu și Bassam Dabbas...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.