Adriana Trandafir a plecat în data de 22 mai la „Asia Express” sezonul 4 cu fiica ei, Maria Speranța. Celebra actriță este un munte de talent, o prezență iubită și apreciată pe scândură, dar cu o viață particulară peste care nu a curs numai lapte și miere. Puțini știu că aceasta mai are și un băiat pentru care a purtat bătălii aprige cu fostul soț, pentru a-l câștiga în instanță după divorț. Mai multe detalii despre drama sa.

Asia Express sezonul 4. Cine este Adriana Trandafir și drama care i-a marcat viața

Viața bate filmul, iar povestea Adrianei Trandafir este desprinsă dintr-un scenariu fantastic. După cum am putut vedea și pe micile ecrane, show-ul „Asia Express” fiind deja la al doilea episod, actrița a plecat în aventura vieții sale alături de Maria Speranța, fiica de 21 de ani pe care vedeta a născut-o pe când avea 45 de ani.

Artista mai are un băiat mai mare, pe Ștefan Bogrea, din primul mariaj. Copilul avea 7 ani când părinții s-au separat. Adriana Trandafir a suferit enorm atunci când soțul a câștigat custodia lui Ștefan și mai grav este că bărbatul a fost ajutat în instanță chiar de tatăl artistei.

„Multă vreme Adriana nu a putut vorbi cu copilul ei. Judecătorul, care de cele mai multe ori încredințează un copil mamei, în cazul ei a considerat că trebuie să facă o excepție și asta pe motiv că este actriță și nu poate avea grijă singură de micuț.

Citeste si:
Asia Express, etapă cu eliminare sigură! Concurenții trebuie să...
Asia Express, etapă cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Vă daţi seama ce furtuni s-au iscat în sufletul ei. Mai sunt vedete care au astfel de probleme. Însă timpul le-a rezolvat pe toate, pentru că fiul ei şi-a dat seama că mama lui nu a greşit cu nimic şi şi-a dorit să o cunoască, să fie aproape de ea. Şi momentul acela a fost foarte impresionant”, a spus o sursă din apropierea Adrianei Trandafir pentru Click.

Umorul a salvat-o

Peste ani, actrița s-a recăsătorit și a mai făcut un copil, pe Maria Speranța, care acum este camaradul părintelui său în „Asia Express”. „Maria i-a adus bucurie şi linişte în viaţă. Chiar dacă copiii au stat despărţiţi, acum sunt buni prieteni, se întâlnesc. Adriana este din nou fericită. Copilul acesta i-a schimbat viaţa, pentru ea a fost o mare alinare”, a spus aceeași sursă.

„Umorul a fost medicamentul meu salvator în multe situații. Umorul este prietenul meu cel mai bun și cel mai sincer”, a povestit Adriana Trandafir.

Citeste si:
Gina Pistol și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Morar! Drama...
Gina Pistol și-a deschis...

Biografie, carieră

Adriana Trandafir, născută în data de 26 aprilie 1956, în orașul Găești, județul Dâmbovița, este o actriță română de teatru și film. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în anul 1979 și a jucat în filme precum „Ciocolata cu alune”, „Europolis”, „Păcală se întoarce”, „Doctori de mame”, „Patul lui Procust” și „Sacrificiul”. Ea poate fi văzută pe scena teatrului „Odeon” din București.

I s-a oferit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - „Arta spectacolului” (13 mai 2004), „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Citeste si:
VIDEO Adriana Trandafir și-a văzut moartea cu ochii la Asia...
VIDEO Adriana Trandafir și-a...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.