Olga Verbițchi nu a fost prezentă în cadrul ultimei ediții a emisiunii Bravo, ai stil, deoarece a întârziat foarte mult la filmări. Ar fi trebuit să ajungă în culise la ora 09:00, iar ea a ajuns undeva la ora 13:00. Multă lume s-a întrebat ce anume a pățit, de fapt, iar tânăra nu și-a ținut prea mult admiratorii în suspans și le-a mărturisit cum au stat lucrurile, de fapt, iar situația nu este deloc una fericită.

Olga Verbițchi, declarații despre descalificare

Artista din Republica Moldova s-a săturat de toate speculațiile de pe social media, așa că a decis să facă lumină în acest caz, iar curioșii să afle întregul adevăr chiar de la ea. Se pare că fosta concurentă a emisiunii nu a avut o noapte prea bună, înainte de filmări, dar nu din cauza drogurilor sau a băuturii, așa cum s-a spus despre ea. Olga s-a certat extrem de tare cu fostul ei iubit, alături de care a avut o relație toxică, s-a trezit la 07:00 dimineața, iar după ce a discutat cu mama ei la telefon, a avut un șoc și a leșinat.

„Motivul pentru care am fost descalificată de la Bravo, ai stil! a fost pentru că am întârziat foarte mult la cea de-a patra emisiune (…) M-am trezit cu mesaje și screenshot-uri cum că aș fi fost drogată, tot felul de povești. (…) Adevărul este că eu am fost într-o relație extrem de toxică și în noaptea de dinainte de filmări am fost într-o ceartă destul de mare cu fostul meu iubit și am fost foarte, foarte, foarte jos emoțional. M-am trezit dimineață la 7, am vorbit cu mama mea la telefon, după care am avut un șoc imens și am leșinat, efectiv.

Nu am mai putut să mă trezesc ca să merg la emisiune. M-am trezit, într-un final, la 1, am plecat la Bravo și mi-au zis că sunt descalificată și asta a fost povestea. (…) A fost o cădere emoțională din cauza relației toxice în care eram, am fost abuzată și verbal, și fizic în acea seară”, a povestit Olga Verbițchi, în mediul online.

Citeste si:
Serialele și emisiunile românești care revin pe micile ecrane din...
Serialele și emisiunile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.