După cele trei luni de vară în care cu toții ne-am odihnit pe măsură, toamna ne așteaptă cu un buchet bogat de seriale și emisiuni care ne vor distra. Cele mai iubite seriale și show-uri TV se reîntorc pe micile ecrane din toamnă.

Emisiuni și seriale ce revin pe micile ecrane din această toamnă

Toamna revine în forță cu o porție sănătoasă de divertisment. Principalele televiziuni din România revin cu o grilă spectaculoasă de producții. Cele mai preferate emisiuni și seriale revin pe micile ecrane pentru a fi vizionate.

Reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!“ începe în această duminică, 4 septembrie la PRO TV. Show-ul este filmat în jungla din Republica Dominicană, prezentat de Cabral și de Adela Popescu. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică, luni și marți. Concurenții urmează să fie puși la încercare în probe de curaj și rezistență.

Miercuri, 7 septembrie, Las Fierbinți revine cu cel de-al 21-lea sezon al acestui serial-fenomen. Acesta va fi difuzat de două ori pe săptămână, miercuri și joi (20.30). Tot din 7 septembrie, Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt gata să vină în ajutorul familiilor încercare de viață. Emisiunea „Visuri la cheie“ va fi difuzată de la 21.30.

Vineri, 9 septembrie, începe un sezon nou de „Vocea României“. După o pauză de doi ani, emisiunea se reîntoarce cu forțe noi și cu voci unice. Juriul din acest sezon este format din Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes revin, Denis Roabeș (The Motans) și Theo Rose. Smiley și Theo Rose vor avea scaun dublu.

Serialul „Clanul” va avea premiera în septembrie și va fi difuzat în fiecare seară de joi. Serialul este bazat pe povestea turcească „Icerde“, unde lupta se dă între mafie și poliție.

De la „Chefi la cuțite“ până la „Mireasa”

Show-ul culinar „Chefi la cuțite“, revine cu sezonul 10 din 4 septembrie la Antena 1. Emisiunea va fi difuzată duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20.30. Ulterior, show-ul culinar se va difuza de trei ori pe săptămână în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Citeste si:
Theo Rose, dezvăluiri neașteptate despre Vocea României: „Nu...
Theo Rose, dezvăluiri...

Unul dintre cele mai iubite shiw-uri, „Te cunosc de undeva!“ a ajuns la cel de-al 18-lea sezon. Producția de la Antena 1 dă startul pe 10 septembrie cu noi artiști și transformări spectaculoase.

Nici fără umor nu rămânem din această toamnă. Emisiunea iUmor începe din 9 septembrie, iar premiera va fi difuzată vineri şi duminică. Şi în acest sezon alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo va fi câte un invitat surpriză.

„Mireasa“ revine pe micile ecrane. Emisiunea este prezentată de Simona Gherghe și a început din 29 august. Aceasta poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14.00 şi de la ora 17.00.

Din 3 septembrie, Dan Negru dă startul unui nou show „Tu urmezi!“. Emisiunea nu este altceva decât un game show care combină cultura generală și entertainmentul. Pentru trei răspunsuri corecte se poate câștiga o sumă uriașă, așa că se merită încercarea.

Citeste si:
Theo Rose a terminat filmările pentru Clanul: „Din august mă...
Theo Rose a terminat...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.