Theo Rose a terminat filmările pentru Clanul, cu doar două luni înainte de a aduce pe lume primul ei copil și al lui Anghel Damian. Deși în povestea originală, din care s-au inspirat și producătorii serialului de la Pro TV, personajul ei este ucis la un moment dat, ea a declarat că ar reveni pe platourile de filmare în luna august a acestui an.

Theo Rose, despre filmările pentru Clanul

Au mai rămas doar două luni până când Theo Rose îl va aduce pe lume pe fiul ei și chiar dacă ar fi trebuit ca în această perioadă să aibă mai multă grijă de ea și să își ia o pauză de câteva săptămâni, vedeta a tras din greu pentru a termina filmările serialului Clanul, dar și pentru a merge la concertele unde zeci de oameni așteptau să o vadă, oameni care au susținut-o pe mereu și pe care nu și-au dorit să îi dezamăgească.

Recent, ea a postat un mesaj pe rețelele sociale prin intermediul căruia a dorit să le transmită celor care o îndrăgesc faptul că a terminat filmările pentru serialul Clanul, regizat de către partenerul ei de viață. Mai mult de atât, ea le-a zis urmăritorilor ei de pe Instagram faptul că va reveni la filmări în luna august alături de colegii ei în luna august, când își va face apariția alături de copilul ei, dar mulți nu au crezut-o, deoarece în varianta turcească a serialului, personajul său este ucis, la un moment dat.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în serial și dacă artista chiar va reveni pe platourile de filmare, dar cert este că urmează o perioadă destul de aglomerată în viața sa. Venirea pe lumea a fiului ei va aduce după sine și câteva schimbări pe care este pregătită să le accepte și să le facă față, după cum chiar ea a dat de înțeles. În ultima vreme, nu i-a fost deloc bine, dar simte că totul se va așeza așa cum trebuie după ce va naște.

"Mulțumesc! Am terminat sezonul doi! Dacă primul sezon nu știu cum a trecut, că am fost căpiată, ziua filmam, noaptea cântam, ce putea să se întâmple în sezonul doi, ca să îl întreacă pe primul? Că sezonul trei nu o să mă gândesc, dacă așa funcționează lucrurile e grav. Doamne, începutul de sezon cu începutul de sarcină în același timp, cu grețurile, cu hormonii, nervii pe mine cât casa, m-am aricit, după care m-am liniștit brusc. A trecut repede timpul, sunt în aproape luna a șaptea de sarcină și mai am două luni și nasc. Din august mă întorc la filmări, cu copilul după mine", a transmis Theo Rose, la Story.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.