După ce a spus cum a ales numele pentru fiul ei, Theo Rose le-a spus și de la ce vine, de fapt, acesta. Totul a pornit de la afirmația unuia dintre fanii săi care i-a zis artistei că Sasha este și numele cățelușei sale, moment în care admiratorii ei din mediul online au izbucinit în râs.

Theo Rose, despre numele fiului ei

Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată în vara acestui an și deși nu a făcut pregătiri în acest sens, s-a gândit la numele pe care îl va purta copilul ei și al partenerului său de viață, Anghel Damian. După ce a dezvăluit că se va numi Sasha, oamenii au început să comenteze acest aspect, iar cineva chiar i-a zis că acesta este și numele pe care i l-a dat cățelușei sale. În timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, cântăreața i-a dat o replică pe seama căreia oamenii care o urmăresc s-au amuzaut copios.

„Sasha o cheamă și pe cățelușa mea”, i-a transmis un internaut viitoarei mămici.

Amuzantă din fire, Theo Rose a preferat să nu se supere și nici să dea vreo replică răutăcioasă și a luat totul ca pe o glumă spunându-i persoane respective că, în primul și în primul rând, Sasha este un nume rusesc, iar ea a gândit cu sufletul de mamă, că facă ar fi să ne invadeze rușii, copilul ei să pară de-ai lor. Fanii s-au abținut cu greu să nu râdă. Mai apoi, partenera de viață a lui Anghel Damian a zis că în rusă numele de Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra, atrângându-i atenția, în glumă, fanului respectiv că nici măcar nu știe cum o cheamă pe cățelușa sa.

De asemenea, la final, tot în spirit de glumă i-a transmis fanului să îi aducă ei cățeaua, ca să se împrietenească și ea cu Sasha al ei, ca să treacă împreună de invazia rusă, să se știe și să se ajute la greu, pentru că nu cunosc limba și urmează vremuri grele.

„Nu mă mai supăr. Promit că nu mă mai supăr! Îți dau explicații: Sasha e nume rusesc. Eu, sper să nu mă judecați, am gândit cu sufletul de mamă. M-am gândit bă, dacă, doamne, ferește, ne invadează rușii, copilul meu, când o fi, să pară d-al lor, ca să îl lase în pace, să îl cruțe. Suflet de mamă. Și, în rusă, Sasha înseamnă Alexandru sau Alexandra. Deci, vezi că nici nu știi cum o cheamă pe cățeaua ta? O cheamă Alexandra. Nu o mai striga așa: Sasha! Sau, mă rog, dacă vrei să treacă și ea de invazia rusă, foarte bine, te înțeleg. Și tu, suflet de mamă. Dacă vrei, poți să-mi aduci mie cățeaua de acum, că, în cazul în care vin rușii, oricum, doar cățeaua ta și copilul meu scapă. Așa că, să îi împrietenim acum, de mici, să se știe unul cu altul, să se ajute la greu. Nu cunosc limba, vremuri grele” , a zis Theo Rose, la Story.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.