Theo Rose le-a spus fanilor ei, în sfârșit, cum a ales numele fiului ei, după ce zile la rând a tot primit întrebări din partea lor. Aceștia s-au bucurat să vadă că frumoasa parteneră de viață a lui Anghel Damian a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram, așa că au profitat de ocazie și au vrut să afle cât mai multe de la ea.

Theo Rose, despre numele ales pentru fiul ei

Anul acesta, Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată, iar dacă în trecut întrebările din sesiunile de întrebări și răspunsuri pe care le organiza pe Instagram erau doar despre ea, acum lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. Vedeta a fost rugată, printre altele, să spună și cât de tare s-a îngrășat în aceste luni de sarcină, iar ea a dezvăluit că este vorba despre 10 kilograme aproximativ, dar este conștientă că va mai lua în greutate și în perioada imediat următoare, dar nu regretă nimic, ba chiar și-ar dori să rămână la aceeași greutate și după ce-l va aduce pe lume pe fiul ei.

Altcineva a vrut să afle direct de la Theo Rose cum a ales numele băiatului ei, iar cântăreața sinceră fiind din fire, a zis că ea se aștepta să aducă pe lume o fetiță și se gândea la nume de fete, în mod cert. Ambii au aflat că vor fi părinți de băiat, în timpul petrecerii pe care prietenii lor le-au organizat-o. Chiar și doamna doctor care îi monitorează sarcina a încercat să ascundă foarte bine adevărul.

Artista a sperat în sufletul ei că va avea băiat, deoarece se blocase pe numele de Sasha pe care nu l-a ales ea, ci pur și simplu i-a venit în minte. Deși sunt și fete care poartă numele acesta, ea nu și-ar fi putut imagina că avea o fiică pe care să o numească așa și tocmai din acest motiv s-a bucurat enorm, când a aflat vestea că va fi mamă de băiat. Este fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce i-a dăruit viața până acum.

„Treaba a stat în felul următor, de fapt, la controlul de zece săptămâni, doamna doctor a avut o reacție în fața monitorului, analizându-ne copilul și noi am presupus că e clar ce se întâmplă, copilul nostru stă foarte bine la anumite capitole și, evident, o să avem băiat. Atunci doamna doctor, pentru că știa că vrem să facem petrecerea aia, a încercat să disimuleze și ne-a zis că sunt mai mari șanse să fie fetiță și în toată zăpăceala aia o crezi pe cuvânt, că nu mai știi la ce să te gândești.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

În ziua petrecerii, deși eram aproape siguri că vom avea fetiță, eu speram în sufletul meu că voi avea un băiat, pentru că mă blocasem pe numele Sasha, pur și simplu mi-a venit în minte numele ăsta, ca să înțelegeți cum l-am ales, nu l-am ales, mi-a venit în minte și mă blocasem și, deși există și fete pe care le cheamă Sasha, eu nu mi-am imaginat niciodată că voi avea o fetiță pe care să o cheme așa. Mă blocasem la un băiețel cu ochii verzi, pe care să-l cheme Sasha”, a declarat Theo Rose, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2023 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.