Theo Rose le-a făcut câteva dezvăluiri cu ochii în lacrimi tuturor celor care o urmăresc pe contul ei oficial de Instagram. Cântăreața și-a întâlnit idolul pe care îl avea de ani buni și nu s-a putut abține să nu le arate și fanilor ei câteva imagini de la unul dintre cele mai frumoase concerte la care a mers în viața sa.

Theo Rose, mărturisiri despre idolul ei din copilărie

Theo Rose este idolul multor tineri din țara noastră, dar asta nu înseamnă că ea la rândul ei nu are idoli pe care îi urmează, pe care îi iubește și la concertele cărora și-a dorit să meargă din tot sufletul ei. Una dintre artistele preferate, încă din copilărie, ale lui Theo Rose este nimeni alta decât Jessie J, cea pe care recent a văzut-o pentru prima dată. La eveniment, cântăreața a mers alături de partenerul ei de viață, Anghel Damian, iar ambii au trecut prin toate stărilem posibile în timpului concertului respectiv.

Conștientă de faptul că tinerii de ziua de azi au și ei idolii lor, pe care îi urmăresc și cărora le acordă o mare parte din timpul lor, în care ar fi putut face orice altceva. Partenera de viață a lui Anghel Damian știe cum este, pentru că pe vremea când era și ea doar un copil o adora pe Jessie J, iar odată cu trecerea timpului, și-a dorit să o vadă într-un concert live, ceea ce s-a și întâmplat.

„V-am zis că am fost aseară la Jessie J la concert. Bă, atâta am înțeles, adică eu cu asta am plecat, ăsta e cel mai important lucru cu care am plecat și pe care mi-am dorit să vi-l spun. Aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul ăsta petrecut online, că mare parte din el e un timp irosit, chiar și la mine, eu stau o grămadă pe dracu ăsta de telefon. Dar dacă e ceva ce nu o să regret niciodată e că în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material cu ea existent online…”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Unul dintre momentele în care viitorii părinți nu și-au mai putut abține lacrimile a fost cel în care Jessie J a cântat piesa pe care a scris-o pentru copilul pe care îl va aduce pe lume. Theo Rose și Anghel Damian au simțit versurile respective mai tare decât oricine altcineva, mai ales că artista va deveni și ea mamă în luna iunie a acestui an.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

”Am trecut prin toate stările cu ea împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, adică mândră rău. N-am auzit așa performance live, improvizat, adică erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. Atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Eu sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales, asta zic”, a mai zis cântăreața, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Martie 2023 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.