Anghel Damian a făcut mai multe declarații controversate despre Lia Bugnar, cea despre care toată lumea știe că i-a fost parteneră de viață timp de mai mulți ani. Iubitul lui Theo Rose, invitat fiind în cadrul podcast-ului „Aproximativ Discuții” pe care îl moderează Gojira pe YouTube, și-a deschis inima în fața celor care l-au urmărit cu mare interes. Iată ce a povestit!

Anghel Damian, declarații despre fosta iubită

Anghel Damian a preferat mereu să fie discret în ceea ce privește lui privată, dar a fost mereu deschis când a venit vorba despre cariera sa și despre proiectele lui. Ei bine, deși Gojira a anunțat la începutul podcast-ului în care l-a invitat pe iubitul lui Theo Rose că vor vorbi despre filme, nu despre relația lui sau despre viața privată, inevitabil a venit vorba și despre fosta lui iubită.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că femeia era mult mai în vârstă decât el, motiv pentru care relația lor a fost mereu în centrul atenției. Despre diferența dintre ei s-a scris mult, doar că nu le-a păsat niciodată de gura lumii, s-au iubit și și-au văzut de viață în continuare. Când a venit vorba despre fosta sa iubită, regizorul serialului Clanul a zis clar că în cazul lor, deși ea era mai în vârstă, el era cel matur, spre surprinderea tuturor.

Iubitul lui Theo Rose a ajuns să se maturizeze mai repede decât ar fi trebuit, pentru că a avut un trecut greu, părinții lui divorțând pe când el avea doar 9 ani. A învățat multe de la ei și nu le-a purtat niciodată pică pentru decizia pe care au luat-o, pentru că în felul acesta a simțit că s-a responsabilizat foarte tare și, implicit, s-a maturizat precoce. Acum, privind în urmă, realizează că toate momente dificile l-au ajutat enorm și l-au transformat în cel care este astăzi.

„Paradoxul e că în relația cu Lia… Nu vorbim de subiecte tabu. Nu se ascunde nimeni. A fost o relație vizibilă, pentru că presa a considerat că e demnă de un interes. Noi am avut o relație foarte lungă, dar în același timp, omul matur eram mai degrabă eu decât ea.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Dacă îmi fac un soi de introspecție și mă gândesc de ce am ajuns să fiu un old soul, deși sunt și eu dependent de cafea, dar nu sunt sapiosexual… Părinții mei sunt, din punctul meu de vedere, profund imaturi. Ei, divorțând foarte devreme, având 9 ani, am simțit că m-am responsabilizat foarte tare. M-am maturizat precoce”, a zis Anghel Damian, în podcast-ul lui Gojira.

Despre serialul Clanul a povestit, de asemenea, foarte multe lucruri printre care și faptul că are un buget de aproximativ 200.000 de euro pentru fiecare episod și că filmează în jur de opt ore pe zi.

„Paradoxul nepotismului este că ei nu au nicio legătură cu breasla de televiziune. Părinții mei, în televiziune, sunt tatăl și mama lui Anghel Damian. În cinematografie, eu sunt în continuare copilul lor. Mama e un regizor de animație foarte important. E normal ca eu să fiu privit drept copilul lor. Să nu uităm că și Nae Caranfil a fost copilul cuiva.Eu îmi apăr conținutul. Înțeleg limitările de producție. Avem chiar acum niște discuții cu niște elicoptere, dar să vedem ce se întâmplă cu elicopterele. Dau așa acum un spoiler”, a mai zis el.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.