Anghel Damian nu vrea să o ia de soție pe Theo Rose, iar fanii au rămas mască în fața declarațiilor pe care acesta le-a făcut în cadrul unui podcast. De asemenea, a spus și care este adevăratul motiv pentru care a luat această decizie.

Anghel Damian nu vrea să facă nunta cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, dar lucrurile în cazul lor au evoluat destul de repede, dar nu a fost o problemă pentru ei, deoarece au simțit din prima clipă faptul că sunt suflete pereche. Aceștia nu doar că au o relație specială, dar vor deveni și părinți în luna iunie a acestui an. Artista este extrem de încântată de ideea de a deveni părinte atât de devreme și crede că se va descurca de minune.

Zilele trecute, Theo Rose a dezvăluit faptul că își dorește să facă măcar cununia civilă cu partenerul ei de viață, Anghel Damian, pentru că la venirea pe lume a copilului să nu fie probleme în ceea ce privește numele lui. În plus, a zis și că s-ar cununa în biserică, dar fără să dea vreo petrecere. Cântăreața a mai zis că nu a discutat serios cu partenerul ei de viață despre asta, dar în principiu lucrurile vor fi luate pas cu pas.

”În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”, a declarat Theo Rose, conform cancan.ro.

Anghel Damian a vorbit și el despre acest subiect, în cadrul podcast-ului moderat de Codin Maticiuc, că lui i se par nunțile ceva extraordinar și nici nu este de părere că oamenii se distrează la nunți, ci mai degrabă sunt stresați să iasă totul ca la carte și uită lucrurile esențiale.

”Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a zis Anghel Damian, în podcast-ul lui Maticiuc.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2023 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.