Competiția a luat sfârșit pentru Olga Verbițchi! Vedeta a fost descalificată de la Bravo, ai stil, iar tristul anunț a fost făcut chiar de prezentoarea Ilinca Vandici. Este pentru prima dată când acest lucru se întâmplă, în istoria show-ului de televiziune, de aceea șocul a fost și mare pentru telespectatori. Uite cum s-a ajuns în această situație!

Olga Verbițchi era una dintre tinerele care își doreau ca sezonul acesta să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România. Cântăreața nu mai are acum ocazia să demonstreze tot ceea ce poate să facă, din cauza faptului că a fost descalificată. Într-una dintre edițiile precedente, Ilinca Vandici a anunțat, cu părere de rău, că sunt nevoiți să își la revedere de la moldoveancă, după ce a încălat câteva reguli menționate în contract.

De ce au descalificat-o pe Olga Verbițchi

„Acum aș fi făcut introducerea despre noua concurentă. Am surprinderea sa fac un anunț in premieră în istoria aceste competiții. La nici o săptămână de la începerea Bravo, ai stil! Celebrities, din cauza încălacărilor repetate a regulilor, a zis Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii.

După ce vedeta a fost dată afară, Anda Adam a sărit în apărarea Olgăi și și-a exprimat dorința ca fetei să i se mai acorde o șansă, dar acest lucru nu s-a putut întâmpla. Regulile sunt clare și valabile pentru toate concurentele, iar cine le încalcă va suporta consecințele. După ce Anda a făcut acele afirmații, moderatoarea a încercat să le explice faptul că nu depinde de ele și nici nu ar fi corect ca unele să facă eforturi uriașe, iar altele nu.

Citeste si:
Asia Express începe azi! Cine sunt concurenții și în ce zile se va...
Asia Express începe azi! Cine...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Fetelor, nu depinde de voi. Ati semnat toate un contract care are reguli concrete. Ați vazut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc.”, a mai spus Ilinca Vandici.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.