Adela Popescu era în culmea fericirii, după ce a revenit în platoul emisiunii Vorbește Lumea, dar bucuria de a-și revedea colegii și de a fi din nou pe micile ecrane nu a durat prea mult. După doar câteva zile, soția lui Radu Vâlcan s-a infectat cu COVID-19, iar acum este nevoită să stea în izolare.

Cum era de așteptat, admiratorii ei și-au făcut griji serioase în ceea ce privește starea ei, dar blondina nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a povestit totul cu lux de amănunte. Vedeta a avut niște zile de coșmar, iar cele mai grele dintre acestea au fost primele. Cel mai greu pentru ea este faptul că trebuie să poarte masca în casă, deoarece mezinul familiei trebuie protejat, iar o alta variantă nu există.

Adela Popescu, noi detalii despre starea ei de sănătate

Ceilalți copii ai săi ai sunt plecați la bunici, iar testele lor au ieșit negattive. Legat de starea ei, Adela Popescu a dezvăluit că a avut și nopți în care nu a putut să doarmă. Într-una dintre zile, vedetei i-a fost atât de rău, încât a simțit că pică din picioare și este de părere că de vină a fost anxietatea, nu neapărat oboseala. Nu a avut nici prea mare poftă de mâncare, dar se hidratează foarte bine, pentru că așa i-au sugerat medicii.

„Sunt zile și zile. Este foarte ciudat cum se desfășoară toată povestea asta. Am avut primele zile foarte grele, foarte grele, apoi lucrurile au început să se remedieze[...]. Trebuie să stau în continuare cu mască în casă pentru că încercăm să-l protejăm pe micuț, el deocamdată nu are niciun simptom. Noi stăm cu mască, iar eu când îl alăptez stau cu mască, doar când sunt afară în curte o dau jos[..]. Băieții au rămas de mai mult timp la bunici, ei sunt protejați acolo, sunt negativi.Ei se bucură că o iubesc tare mult pe mamaie, în fiecare zi mă sună și mă întreabă dacă mai pot rămâne acolo.

Am avut nopți în care nu am dormit, nopți în care am dormit. Am avut o zi când credeam ca pic pe jos de oboseală, dar nu puteam să dorm, cred că era un sentiment de anxietate mai presus decât oboseala aceea.[..] Comandăm online, n-am avut foarte mare poftă de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe, de abia ieri am mâncat o masă consistentă. Mă hidratez foarte mult, astea sunt sfaturile pe care le-am primit, țin legătura cu medicii'', a declarat Adela Popescu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Ce probleme a avut Adela Popescu în legătură cu bona din Republica...
Ce probleme a avut Adela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.