Chiar dacă în România lumea mondenă nu este la fel ca cea de peste ocean, și vedetele noastre resimt presiunea socială și sunt foarte atente la imaginea pe care o afișează în fața publicului. De-a lungul timpului, multe persoane publice ne-au uimit cu înfățișarea lor, determinată de o schimbare majoră a stilului de viață. Efectele pozitive nu au venit fără efort. Andra, cunoscută de români de la o vârstă fragedă, a avut de tras după ce a rămas însărcinată pentru prima dată. Dând deoparte posibilitatea unor intervenții de ordin estetic, interpreta s-a apucat de dietă, una care a dat și roade.

Andra a reușit să slăbească 15 kilograme cu această dietă după prima sarcină

Unele dintre cele mai eficiente diete ale vedetelor au avut efectele la scurt timp după ce acestea au început să le țină. Fie că au fost nevoite să renunțe la anumite alimente, la zahăr ori la grăsimi, sau poate au mâncat după un anumit orar, vedetele noastre au avut parte de rezultate spectaculoase după ce au ținut regim. Unele dintre cele care au scăpat de kilogramele în plus într-un mod natural este Andra.

După prima naștere, cântăreața a încercat un alt stil de viață pentru a scăpa de țesutul adipos acumulat în timpul sarcinii. Ea a slăbit după numai patru luni 15 kilograme cu o metodă aparent simplă. În acest timp, solista a mâncat dimineața cereale, ouă, roșii și brânză, toate în cantități mici. Iar dacă micul dejun a inclus proteine, vitamine și fibre, la prânz vedeta a optat pentru supe, pulpe de pui la grătar sau la cuptor, alături de salată. În ceea ce privește cina, după ora 18:00 nu a mai avut voie să consume nimic în afara de lichide.

Cântăreața a vorbit despre înfățișarea sa din ultima vreme, după ce fanii au crezut că este însărcinată

Andra a vorbit despre zvonurile recente conform cărora ar fi însărcinată, precizând că este deranjată de acest subiect, având în vedere că realitatea este alta. Speculațiile pe această temă au pornit de la faptul că, în timpul pandemiei, artista s-a îngrășat câteva kilograme. Conștientă de acest aspect, dar și dornică de a face ceva în acest sens, solista a luat atitudine, iar de o vreme face sport în curte și are grijă la ce pune în farfurie.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat ea pentru Libertatea.

Citeste si:
Avantajele și beneficiile utilizării făinii de cocos în dieta ta
Avantajele și beneficiile...

„De o săptămână m-am reapucat de sport, fac acasă. Am grijă şi la regimul alimentar. Nu prea ştiu să ţin diete, dar merg pe ideea de intermitent fasting, adică mănânc 8 ore şi 16 fac pauză. Nu ştiu dacă neapărat vor fi rezultate în câteva zile, dar eu nu vreau să slăbesc brusc. Niciodată nu am încurajat ideea de a mă înfometa pentru a scăpa repede de kilogramele în plus”, a completat artista.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 07 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.