Ziua de 23 august este una extrem de importantă pentru Andra și pentru întreaga sa familie, pentru că vedeta își sărbătorește ziua de naștere. Artista împreună cu soțul ei, Cătălin Măruțu, dar și alături de copiii lor, Eva și David, au decis să plece la Roma, pentru a se bucura din plin de această zi specială.

Andra Măruță poate fi afirma cu tărie că este o femeie împlinită și fericită, iar anul acesta ziua ei de naștere nu a prins-o pe scenă, ci alături de cei dragi alături de care petrece momente de neuitat departe de casă, în vacanță. Vedeta a avut parte de multe surprize, încă de la primele ore ale zilei și este copleșită de zecile de mesaje pe care le primește din partea admiratorilor, pe rețelele sociale.

Andra, o zi de naștere de neuitat

„Am fost foarte bucuroasă și emoționată și vă mulțumesc din suflet. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos, alături de oameni minunați care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc”, a transmis Andra, în mediul online.

Nici micuții ei nu s-au lăsat mai prejos și au surprins-o pe mama lor cu o serie de cadouri superbe, de care artista s-a bucurat din toată inima sa. Eva i-a dăruit niște cercei, iar David i-a luat o brățară. La împlinirea celor 35 de ani ai săi, Andra a transmis și un mesaj emoționant pe Instagram, în care le-a spus fanilor că nu știe când au trecut toți acești ani și le-a mulțumit pentru toate gândurile frumoase pe care i le-au trimis. Mai mult de atât, ziua aceasta este importantă pentru Andra și Cătălin Măruță, deoarece împlinesc 13 ani de căsnicie.

„La mulți ani de două ori pentru că astăzi împlinim 13 ani de când ne-am căsătorit. La mulți ani, Cătălin! Te iubesc”, a mai zis artista pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.