Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși din nou împreună, semn că nu își mai ascund deloc relația de ochii lumii. Imediat după ce a văzut imaginile respective, Claudia Pătrășcanu nu s-a putut abține să nu comenteze câte ceva. Fosta parteneră a lui Bădălău este foc și pară și a făcut din nou o serie de acuzații grave la adresa bărbatului pe care l-a iubit și care este tatăl copiilor săi.

Vedeta a dat un interviu în care a povestit că într-o zi, în care copiii erau la el acasă, fostul ei soț a sunat-o să vină să îi ia, pentru că trebuia să participe la un eveniment important și nu avea unde să îi lase. Ea nu a refuzat să îl ajute, dar a realizat câteva zile mai târziu că el, de fapt, a mers acolo alături de Bianca Drăgușanu și crede că era datoria lui să le spună copiilor săi adevărul. Vedeta este de părere că este important ca micuții să nu fie crescuți în minciună.

Claudia Pătrășcanu, reacție dură într-un interviu

”Mă implora să poată să aducă copiii înapoi acasă că el are un eveniment foarte important și că ar vrea să scape de copiii și nu știa cine să-l ajute decât eu. Bineînțeles că timpul meu nu este foarte ocupat, și în afară de concertele de marți, joi, sâmbată duminică nu am ce să fac și am zis că-l pot ajuta, doar că el trebuie să le explice copiilor de acest eveniment că până la urmă și ei ar trebui să știe, dar important e să nu-i creștem în minciună și să spună adevărul”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru antenastars.ro.

Se pare că băieții lui Gabi Bădălău credeau că el merge să ia un tractor, nu să se vadă cu o femeie. Gabi Bădălău a încercat să îi mintă atât pe cei mici, cât și pe mama lor pe care o doare foarte tare tot ceea ce s-a întâmplat. În plus, frumoasa artistă a mărturisit că ea nu i-a putut minți, dar nici nu avea cum să le spună că tatăl lor vrea să scape de ei, ca să își vadă liniștit de treburile sale.

”Am încercat să-l ajut pe Gabi și să fac așa cum a cerut el, doar că el îmi cerea să mint copiii, în momentul în care am vorbit cu copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin această ieșire a lui pe care a ascuns-o și care durerea mea acum să vă spun direct e că a vrut să mă mintă pe mine și să mintă copiii, deoarece copiii lui au crezut că a mers să ia un tractor. El voia să scape de copii, a vrut să-l ajut să-i aducă acasă, eu n-am putut să-i mint pe copii să-i zic că tati pleacă de acasă că vrea să scape de voi, mi-a zis că nu poate să-i lase cu familia”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu, dată afară cu copiii din casa fostului soț:...
Claudia Pătrășcanu, dată...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.