Scandalul dintre cele două dive, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, a ajuns la un alt nivel. După ce vedetele s-au certat ca la ușa cortului, se pare că fosta soție a lui Alex Bodi nu a mai suportat și a decis să ia atitudine în acest sens. Blondina vrea să o dea în judecată pe artistă, pentru că i se pare de necrezut cât de departe a ajuns și, mai mult de atât, a avut un șoc când a văzut că și mama ei a început să o hărțuiască prin mesaje.

Claudia Pătrașcanu pare a fi de neoprit. Vedeta i-a adus rivalei sale o serie de acuzații foarte grave, în fața cărora ea nu a putut sta cu mâinile în sân. Diva o va da în judecată pe pe fosta lui Bădălău și și-a contactat deja avocații, semn că nu vrea să piardă deloc timpul. Consideră că toate afirmațiile sale dăunează imaginii pe care o are, iar asta a făcut-o să ia decizia finală.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe rivala sa

În plus, Bianca Drăgușanu crede că a venit vremea să fie lăsată în pace, pentru că este clar că ea are o problemă cu ea, doar că la nivelul subconștientului este o mare fană. Ea consideră că nu ar fi trebuit să vorbească niciodată așa despre un om pe care nu îl cunoaște, mai ales că la început primea tot felul de mesaje de apreciere din partea sa și îi spunea că este un model pentru ea și, de asemenea, o femeie puterrnică. Cel mai important pentru Bianca este să fie lăsată în pace de căte Claudia Pătrășcanu și de către mama sa.

„Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să ma lase în pace. Cred că la nivelul subconștientului mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.