Anca Serea i-a făcut un cadou inedit fiicei sale. Sara a împlinit 14 ani, iar de ziua ei de naștere a dorit să își facă un tatuaj. Vedeta Prima TV nu doar că a acceptat ideea, ci și-a făcut și ea unul. Atât prezentatoarea, cât și adolescenta s-au lăsat desenate pe piele. Cele două au dorit ceva cu o semnificație specială. Soția lui Adi Sînă a arătat fanilor din mediul online imagini cu noul „accesoriu” de pe piele și a ținut să transmită și un mesaj emoționant pentru Sarah. Admiratorii, însă, s-au grupat în două tabere. Unii au fost de părere că știrista este un părinte deschis la dorințele noii generații, iar alții că s-a pripit.

Admiratorii Ancăi Serea, consternați după decizia prezentatoarei de a accepta ca fiica de 14 ani să se tatueze

„Draga mea Sarah, iti multumesc pentru ca m-ai ales sa iti fiu mama. Iti multumesc pentru ca mi-ai aratat sufletul tau frumos de atat de multe ori. Iti multumesc pentru bunatatea, delicatetea ta, dragostea fata de animale, lectiile pe care mi le-ai oferit timp de 14 ani. Esti un copil bland, intelept, cu un suflet de aur, care merita tot ce este mai bun in viata, dar mai ales sa isi implineasca visurile.

Iti sunt recunoscatoare si pentru micile nebunii pe care am ajuns sa le facem impreuna, incepand de la animalutele care au ajuns sa popseasca la noi in casa si pana la mica surpriza aparuta cu ocazia aniversarii tale, tatuajul cu o semnificatie aparte pentru noi doua. Iti doresc sa ramai mereu cu sufletul pur si cu inima deschisa si sa ai numai zambete pe buze. La multi ani, Sarah! Te iubim @sarah_serea 🖤”, așa arată mesajul notat de Anca Serea în descrierea unor imagini surprinse la marele eveniment din familie, ziua Sarei.

Prezentatoarea de știri sportive de la Prima TV a fost de acord ca fiica sa să își facă un tatuaj de mici dimensiuni și, mai mult, și-a făcut și ea unul. Fiica a ales să-și deseneze pe încheietură un ac de siguranță neterminat, iar mama a dorit o inimioară, în interiorul căreia se regăsesc niște însemne. La prima vedere, pare să fie vorba despre cifre romane, care semnifică numărul pruncilor săi, „VI” (șase).

Nu toți internauții au fost de acord cu hotărârea sa. Câțiva i-au transmis în secțiunea de comentarii că s-a pripit în legătură cu această temă: „Totuși, cam devreme!”, „Tatuaj la 14 ani?!”.

Tatăl fetiței a murit în 2010

Anca Serea a mai fost logodită în trecut cu Filip Poplingher, cu care are doi copii, David și Sarah. Fostul partener a murit în anul 2010, iar cei doi nu au fost niciodată căsătoriți legal. Bărbatul a avut probleme grave de sănătate. Mai târziu, știrista l-a cunoscut pe muzicianul Adi Sînă, cu care are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.