Anca Serea a făcut un anunț pe contul său personal de Instagram în care a dezvăluit că se simte pregătită să fie mamă pentru a șaptea oară.

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de zece ani și au o familie mare - 6 copii. Anca a spus în nenumărate rânduri că și-ar mai dori unul pentru a fi „Albă ca Zăpada cu cei 7 pitici”.

Cu atât mai mult, Anca Serea a postat pe Instagram o serie de întrebări și răspunsuri, în cadrul cărora a fost întrebată dacă se simte pregătită pentru al șaptelea copil. Aceasta a răspuns imediat: „Da, cu siguranță! Doamne ajută!”

Adi Sînă, despre un nou membru în familie

Se pare că Anca Serea nu este singura care își dorește să mai aibă un copil, soțul acesteia declarând că nu ar fi o problemă dacă familia lor s-ar mări cu un membru:

„Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus Adi Sînă.

Momentan nu este oficial nimic, însă artistul a spus că atunci când o să apară al șaptelea copil, va face personal anunțul.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.