Există o mare competiție între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, din cauza faptului că ambele cântă același gen de muzică. Mai mult de atât, ceea ce a deranjat-o pe Georgiana a fost faptul că două dintre piesele sale se regăsesc pe cel mai nou colaj lansat de către artista pe care o iubește o țară întreagă. Niciuna dintre ele nu este dispusă să lase de ea, astfel că a izbucint un nou scandal.

Scandalul dintre cele două interprete a luat amploare, pentru că Georgiana Lobonț nu poate accepta faptul că piesele pe care ea le-a înregistrat sunt interpretate și de către rivala sa. În discuțiile acestora a intervenit nimeni altul decât Florin Pește, cel care a înregistrat melodiile din pricina cărora femeile au ajuns să se certe și își arunce vorbe grele, chiar în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, ceartă din cauza unor piese

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie. În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut. Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică. Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu. Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja.”, a declarat Georgiana Lobonț la Antena1.

Cântăreața de muzică de petrecere este de părere că Vlăduța Lupău a vrut doar să îi facă rău alegând să intepreteze și ea acele melodii pentru care ea cumpărase deja licența. Ceea ce foarte puțini știu este faptul că Vlăduța i-a botezat vedetei copiii și nu îi vine să creadă că acea relație de prietenie frumoasă a ajuns în acest punct în care să se dușmănească. Nu s-ar fi așteptat niciodată la una ca asta și este dezamăgită complet. Vlăduța nu s-a putut abține să nu îi dea replica, în direct.

„Îmi pare rău de toată țigănia care se întâmplă. Eu am pregătit acest colaj în urmă cu câteva luni. Și dânsul are licențele la melodii. Și eu am contractele plătite, cumpărate. Eu am pregătit totul cu mult timp înainte. Nu ai cum să chemi elicopterele, fachirii decât cu mult timp înainte. Eu din ce am văzut orchestrația, vioara nu erau puse. Mă atacă indirect întotdeauna. Cânt de la 4 ani și am fost băgată în scandaluri de un an de zile. Dacă eu am avut niște piese pot să spun că alții au luat piese de la mine, dar nu atac pe nimeni. Dezamăgirile le avem fiecare, nu trebuie să le expunem public. Oamenii ăștia nu au avut tupeul sau buna creștere să mă sune în viața lor”, a zis Vlăduța Lupău, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite. De la ce a început...
Bia Khalifa și Vica Blochina,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.