Vlăduța Lupău este iubită de o țară întreagă pentru muzica sa, dar nu foarte multe persoane dintre cele care o apreciază știu că vedeta era pe punctul de a-și pierde viața. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când interpreta era doar o adolescentă. După ce a făcut accidentul de mașină respectiv, ea a intrat în comă, iar zilele acestea a vorbit despre momentele care i-au marcat existența.

Incidentul respectic a avut loc chiar în ziua de Sfântul Nicolae, moment în care vedeta și fratele ei au fost loviți de o mașină. Imediat după ce au aflat ce s-a întâmplat, părinții lor au mers într-o fugă la spital, mai ales că li s-a spus faptul că ei erau într-o satre critică și se temea pentru viețile lor. Artista, pe atunci clasa a XI-a a fost în comă aproape două zile, iar când s-a trezit nici măcar nu i-a venit să creadă ce s-a petrecut.

Vlăduța Lupău ar fi putut să-și piardă viața

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae”, a spus Vlăduța Lupău potrivit cancan.ro.

Mașina respectivă i-a lovit după ce șoferul adormise la volan, iar părinții lor nu au știut cum să reacționeze, dar s-au bucurat că ei au scăpat cu bine în urma impactului. Acum, artista vorbește degajat despre accident, dar la vremea aceea toată familia ei și-a revenit cu greu din șoc.

Citeste si:
O consultație cu dermatoscopul iți poate salva viața
O consultație cu...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit artista.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.