Lora este una dintre cele mai urmărite vedete din țara noastră, iar de când a renunțat la prezentararea emisiunii Vorbește Lumea, ea s-a concentrat pe mult mai multe lucruri importante pentru ea. Frumoasa vedetă are deja câteva proiecte frumoase la care lucrează și care speră să aibă succes, la fel cum au avut și cele de până acum. Mai mult de atât, trebuie să își revină în fornă, pentru că încep concertele și evenimentele, care chiar dacă nu sunt multe, necesită o pregătire.

Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește Lora să se mențină în formă, având în vedere că nu este genul de persoană care să meargă la sală sau care să facă orice fel de mișcare în fiecare zi. Artista a povestit într-un interviu acordat recent care este dieta pe care o urmează cu strictețe și care o ajută extrem de tare. În plus, partenera lui Ionuț Ghenu a povestit și ce anume presupune această dietă.

Lora, despre dieta pe care o urmează

Lora a ținut să spună și faptul că îi plac formele sale, că nu are niciun fel de problemă cu felul în care arată și că nu s-a mai cântărit de o lungă perioadă de timp. Cântăreața este de părere că a reușit să se mențină fără să facă nimic în mod special și că nu crede în diete, ci mai degrabă într-un stil de viață sănătos. Ea nu bea sucuri decât foarte rar, preferând apa plată, iar dulciuri consumă o dată pe lună, deoarece nu simte nevoia mai des.

„Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des. În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep după ce mă refac cu piciorul! Mi-am programat să mă vindec singură, merg la masaj la salonul unei prietene! Încep concertele, nu sunt dese, trebuie să îmi reintru în ritm, lansez clip nou…”, a povestit Lora pentru ciao.ro.

Citeste si:
De ce se grăbesc Lora și Ionuț Ghenu să se căsătorească: „Oricum o...
De ce se grăbesc Lora și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.