Albert Oprea a fost preferatul publicului de la Survivor România, timp de mai multe săptămâni la rând, dar nu s-a mai bucurat de susținerea lor pe ultima sută de metri a emisiunii. Acesta mai avea doar un pas până la marea finală, dar a fost nevoit să plece din concurs, deși nu se se aștepta. La scurt timp după ce Zanni a fost declarat marele câștigător al acestui sezon, Războinicul a făcut o serie de declarații incendiare.

Marele vis al lui Abert Oprea a fost să ajungă până în marea finală, pentru a se putea ține de promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său în aeroport, înainte de a pleca în Republica Dominicană. Din nefericire pentru el, nu s-a bucurat de un loc la finalul competiție, iar lupta s-a dat între Zanni, Marius și Andrei, Faimosul fiind cel care a ridicat trofeul deasupra capului. Mai mult de atât, Războinicul a mărturisit că de Zannidache îi era frică, pentru că a avut mereu parte de susținerea celor de acasă.

Ce părerere are Albert Oprea despre Zanni

„Am intrat cu o senzatie ciudată la Consiliul asta, pentru ca mi-am dat seama că aventura chiar s-a terminat. Eu am rămas aici sa astept finala, nu am plecat acasa. Mi-am dat seama că e ultima data cand voi pasi in acest Consiliu. Nu a fost sa fie si pentru mine sa fiu acolo in ultimii doi sau in ultimii trei, dar cumva vreau sa il felicit pe Zanni, daca am ocazia. Chiar o spun din inima, nu o spun din complezenta, chiar merita sa fie Survivor. A indeplinit toate cerintele, a fost cel mai constant din tabăra Faimoșilor pe plan sportiv, pe plan social mi-a plăcut de el întotdeauna. A fost asumat, s-a impus, tânăr, ambițios. A avut o ambiție pe parcursul show-ului de pe mine m-a lăsat masca și mereu aveam câte ceva de învățat de la el.”, a declarat Albert Oprea potrivit wowbiz.ro.

Este de părere că el chiar merita să câștige și conștient că Andrei nu avea prea mari șanse în fața sa. Crede despre Zanni că a dovedit că este foarte bun atât pe plan sportiv, cât și pe plan social și că a rezistat eroic, aproape șapte luni în Republica Dominicană. A admirat la el faptul că a fost mereu asumat și că a dat dovadă de o ambiție incredibilă. Așadar, Albert a avut numai cuvinte de laudă la adresa marelui câștigător Survivor România.

„Când am venit la inceput pe catamarane fiecare își găsea un adversar si am avut un contact vizual cu Zanni. Eu am fost foarte increzator pe parcursul acestui show ca voi ajunge in finala, am tras de mine si stiam ca pot treaba asta si intotdeauna ma gandeam ca Zanni ar fi cel mai mare adversar al meu. Era perioada in care eu eram cel mai votat de la Războinici si Zanni era cel mai votat de la Faimosi. Il vedeam si pe el cum este si daca era să mă sperie cineva ca adversar, era Zanni. Il felicit din inima, merita acest titlu, Zanni este Survivor România 2021 pe merit. Când am ajuns la individuale mi-am dat seama ca sunt Zanni si Albert veterani, de aceeasi varsta, ambitiosi. Am zis ca mi-ar placea sa ma vad langa Zanni acolo. Nu am povestea lui de viata, dar si eu am trecut prin multe pana la varsta mea. Noi am rezonat foarte mult, chiar si in camp cand am fost, si am visat la treaba asta, in ultimii doi sa fim eu si Zanni. Nu a fost sa fie, am fost putin daramat, acum am trecut peste, mi-am revenit. Eu am spus de la inceput pana la sfarsit ca el imi va pune cele mai mari probleme. Sa fiu sincer am sperat ca va castiga un Războinic. Într-adevăr, când am văzut că rămâne cu Andrei am tins să merg spre Zanni, stiu ce sustinere a avut pe parcursul emisiunii. Nu ar fi fost ceva rau daca ar fi castigat Andrei, dar am tins spre Zanni”, a mai zis el.

Citeste si:
Cum trebuie să fie câștigătorul Survivor România 2023. Daniel...
Cum trebuie să fie...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.