Eliminarea lui Albert Oprea de la Survivor România nu a fost un șoc doar pentru fanii emisiunii, ci și pentru el. Fostul concurent din echipa Războinicilor nu a simțit nicio clipă că el va fi cel care va părăsi emisiunea, ci se aștepta ca Marius Crăciun să fie cel care primește cea mai mică susținere din partea celor de acasă; nu pentru că nu ar fi bun, ci doar pentru că în trecut nu s-a situat de prea multe ori pe lista favoriților.

Albert Oprea a dat recent o serie de declarații în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă, unde a vorbit despre eliminarea sa, dar și despre sentimentele care îl încearcă, de când nu mai face parte din emisiunea de la Kanal D. Acesta era unul dintre veteranii de la Survivor România, iar marea sa dorință era să ajungă până în finală și, de ce nu, să se întoarcă acasă cu trofeul. Cel mai mult îl doare faptul că nu s-a putut ținea de promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său în aeroport.

Albert Oprea, supărat din cauza eliminării de la Survivor

„ Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine. Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală.Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână.”, a declarat Albert Oprea pentru Ștafeta Mixtă.

În plus, Războinicul este de părere că ar fi meritat să ajungă tot mai departe în concurs, dar acum speră că va câștica cine merită cu adevărat acest lucru. Este foarte supărat pe el însuși, iar durerea nu ar fi fost atât de mare, dacă ar fi ieșit acum câteva luni. Mai avea atât de puțin până la final, dar nu a fost să fie ca el să se afle pe lista finaliștilor Survivor România 2021. Albert a dat aceste declarații cu lacrimi în ochi și a specificat faptul că nu se poate obișnui cu ideea că nu se mai află alături de colegii lui și se gândește tot timpul la aceștia.

„Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucur pe care îl regret din ultima săptămână”, a mai declarat fostul concurent.

Citeste si:
Eliza Natanticu a vărsat lacrimi amare la Asia Express! Ce probă...
Eliza Natanticu a vărsat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.