Competiția Asia Express devine una din ce în ce mai grea pentru echipele rămase în concurs, care seara trecută au avut parte de o surpriză. Vestea primită din partea Irinei Fodor nu a fost deloc pe placul lor. Echipele au fost separate, urmând ca o parte dintre concurenți să plece singuri în cursa pentru ultima șansă, iar ceilalți să rămână alături de moderatoarea emisiunii. Cei din urmă au făcut tot felul de probe ale căror rezultate îi ajutau sau îi punea în dificultate pe colegii lor plecați pe traseu.

Eliza Natanticu a plâns în hohote

Lidia Buble, Cosmin Natanticu, Mihai Petre, Emi și Maria Speranța au fost cei care au făcut autostopul, dar și tot felul de probe dificile pe traseu, iar toți ceilalți luptau, pentru ca ei să aibă avantaje în cursă. Cea care s-a descurcat cel mai bine dintre toți a fost nimeni alta decât Estera Buble, care i-a asigurat surorii sale o cazare bună. Artista a început să plângă, când a aflat că ea a luptat atât de tare și a câștigat.

Eliza Natanticu nu a avut prea mult noroc, în cadrul probei în care erau nevoiți să țină un vas pe cap, în echilibru. Partenera de viață a comediantului s-a gândit în tot acel timp la soțul ei, a încercat să reziste și să își găsească liniștea interioară, dar nu a rezistat. Fiind prima care a cedat, soțul ei a fost nevoit să parcurgă restul drumului pe jos. Nu a mers prea mult, ci doar trei kilometri. Ea nu avea de unde să știe lucrul acesta și a vărsat lacrimi amare, numai la gândul că el o duce rău doar din cauza ei. A fost foarte dezamăgită și nici măcar nu s-a putut bucura de masa de la finalul zilei.

„Eu sunt foarte dezamăgită de mine, pentru că nu mă așteptam să fiu atât de slabă la proba asta. De când a început mi s-a părut că proba asta e făcută pentru mine, că era vorba de respirație, de meditație, de minte liniștită, și eu nu am fost în stare să ținăla pe cap nici măcar o secundă. Cel mai tare mă doare sufletul că săracul Cosmin trebuie să sufere din cauza mea. (...) Sunt supărată eu pe mine, pentru că am fost slabă. Nu pot să cred că am fost cea mai slabă, nu pot să trec peste asta”, a mărturisit Eliza Natanticu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.