Fulgy a fost reținut de Poliție, puțin spre miezul nopții trecute, după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul mobil, pe stradă. Filmul întâmplărilor.

Fulgy, reținut de Poliție după ce a bătut un jurnalist și i-a furat telefonul mobil

Fulgy a ajuns în arestul Poliției după ce a fost implicat, pe parcursul zilei de sâmbătă, în mai multe scandaluri cu familia sa. Noaptea precedentă, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a avut o dispută crâncenă cu tatăl său, pe care l-a acuzat că l-a sechestrat în casă, dar și că îl șantajează. Tânărul a fost, în dimineața trecută, la un sediu de Poliție, unde a scris o plângere împotriva părintelui său, însă înainte să o semneze a rupt-o și a anunțat că nu îi poate face rău celui care l-a crescut.

După-amiază, băiatul a fost implicat într-un scandal cu un jurnalist. Conform oamenilor legii, Fulgy a lovit cu pumnul un reprezentant al presei, care a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a reclama agresiunea, moment în care artistul i-a luat telefonul.

Cântărețul a fost dus la audieri. De asemenea, au fost identificați și intervievați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini. În cauză sunt efectuate cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată , prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o familie cunoscută în spațiul public, un membru al familieil-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil.

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

S-a folosit și de numele unuia dintre cei mai temuți interlopi din București pentru a-i speria pe reporteri

Fulgy le-a făcut și anterior probleme părinților săi. În noaptea de 4 iulie, Ioniță a sunat disperat la 112, pentru că fiul său îl bătea; asta după ce l-a făcut de râs pe terasa unui restaurant din Capitală. Temperamentul vulcanic al tânărului a putut fi surprins în imagini, când i-a amenințat pe jurnaliștii prezenți în fața casei lui pentru a-i cere punctul de vedere în urma celor întâmplate.

„Plecați de aici că dau în voi! Nu! Glumesc! Stai liniștită, că te lovesc și pe tine! Plecați de pe stradă de la mine, că, dacă nu, vine Mircea Nebunu aici. Vine și vă pupă Mircea Nebunu!” , a strigat tânărul către reporterii adunați la fața locului.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.