Dacă Ramona a ieșit public săptămâna trecută pentru a mărturisi că se simte în pericol din cauza amenințărilor cu moartea primite din partea lui Fulgy, fiica lui Ioniță de la Clejani făcând și o plângere la Poliție în acest sens, războiul s-a mutat acum pe un alt front. Cântăreața este deranjată de jignirile pe care i le-a adus Viorica de la Clejani pe rețelele de socializare.

Ramona, jignită de Viorica de la Clejani după ce a fost amenințată de Fulgy

Ramona Manole, cunoscută ca Ramona de la Clejani, a depus o plângere penală împotriva fratelui ei vitreg. Femeia susține că tânărul a amenințat-o pe ea și pe copiii ei cu violul. Aceasta a obținut un ordin de restricție împotriva lui. Fulgy nu are voie să se apropie de ea sau de cei dragi ei la mai puțin de 50 de metri.

„Dacă nu te duci în televiziune și declari că tu nu ești fata lui Ioniță și te folosești de imaginea noastră, eu voi veni peste tine și peste fetele tale și te voi viola și pe tine și pe fetele tale”, i-ar fi spus Fulgy surorii sale vitregi.

Deși a avut câștig de cauză în fața autorităților, semn că acțiunile mezinului din familia Manole sunt reale, Viorica de la Clejani a reacționat dur la adresa Ramonei, a povestit cea din urmă.

„Mă simt în continuare speriată. Pe el l-au chemat la declarații, iar mie mi-au făcut un ordin de protecție provizoriu. Astăzi m-am întâlnit cu avocatul meu și se vor lua măsuri în continuare, se va face tot ce este posibil pentru ca eu și fetițele mele să trăim normal. Ordinul e pentru cinci zile, dar în continuare va merge în instanță și se va cere prelungirea termenilor. El și toți intermediarii care mă contactează trebuie să stea la 50 de metri distanță de mine. Ei vor de la mine să tac. Mă sună și mă roagă să nu mai vorbesc. Eu trebuie să îmi apăr familia”, a declarat Ramona Manole în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

A fost una caldă, una rece, căci după ce flama acestui scandal s-a stins cu o hotărâre a oamenilor legii, la interval a ieșit Viorica de la Clejani, care nu sărit în apărarea familiei ei. Celebra interpretă de muzică lăutărească i-ar fi adresat injurii fiicei sale vitrege, susține Ramona.

Citeste si:
Bia Khalifa, ordin de restricție împotriva lui Fulgy: „Eu am...
Bia Khalifa, ordin de...

„Mă tensionează această domnă, cu un caracter foarte subțire. Mă așteptam la ea, ca mamă, să se adreseze într-un mod frumos. Păi, mă ațâți mai rău? Ea vorbește cu mine de parte sunt amanta lui Ioniță. Îmi spune că are bani, că se operează. Nu te pui să mă jignești, să mă faci urâtă”, a completat femeia.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.