După ce Oana Roman a catalogat-o pe Vica Blochina ca fiind cea mai falsă vedetă din România, fosta lui Piți a decis că este vremea să spună lumii întregi adevărul despre cea pe care o considera prietena sa. Este pentru prima dată când blondina o umilește în felul acesta, dar a ajuns la capătul răbdării și a simțit nevoia să spună tot ceea ce avea pe suflet și să le arate tuturor cum este, de fapt, partenera de viață a lui Marius Elisei.

După ziua de naștere a Vicăi Blochina, Marius Elisei i-a interzis Oanei Roman, care pe atunci era soția sa, să mai ia legătura cu prietena sa. După ce aceștia au divorțat, fiica lui Petre Roman a avut nevoie de ajutor, iar blondina i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa și a mers cu ea în vacanță. Despre zilele petrecute în afara țării, Vica a dat o serie de declarații șocante la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Vica Blochina a umilit-o pe Oana Roman

„Eu am ajutat-o foarte mult, nu apreciază nimic și pe nimeni, de aia nu are prieteni. I se pare că totul i se cuvine, s-a folosit de mine foarte mult. Dacă lumea o ajută atunci când se plânge, pentru că se plânge toată ziua, are impresia că i se cuvine și, când se vede cu sacii în căruță, după, ea este șefa. În pandemie, i-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani, am ajutat-o foarte mult inclusiv cu afacerea pe care o are. Nu are pe nimeni lângă ea, pentru că toată lumea i-a întors spatele, iar eu nu înțelegeam de ce”, a declarat Vica pentru cancan.ro.

Se pare că fosta soție a lui Marius Elisei a fost ajutată de amica sa chiar și cu bani, pentru că nu mai avea deloc, iar ea i-a dat cardul său. Mai mult de atât, Vica a povestit că Oana Roman nu a apreciat niciodată ajutorul său și tocmai de aceea ce nu are prieteni și, de asemenea, impresia că i se cuvine totul. Oamenii au fost șocați și în clipa în care fosta lui Piți a vorbit despre modul în care a decurs vacanța lor în Egipt, dar și despre gafele pe care le-a făcut vedeta.

Citeste si:
De ce a dispărut de pe Instagram poza cu Marius Elisei gol pușcă!...
De ce a dispărut de pe...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

”Minte foarte mult. În Egipt, când am fost, a mințit că ea a făcut operație la picior cu anestezie generală și ea intrase în apă și se tăiase într-o scoică. A fost la doctor, i-au bandajat piciorul ca și cum îl avea în gips și ea avea o tăietură minusculă, dar ea a doua zi pleca acasă și trebuia să se evidențieze cumva prin aeroport și a șchiopătat tot drumul. Când a ajuns acasă, a uitat, și-a pus tocurile în picioare. În Egipt ea avea nu știu ce înțelegere cu un hotel, m-a rugat să vin și eu. M-am dus, doar că eu și cu fiul meu am plătit cazarea la alt hotel pentru că nu mi-a plăcut unde stătea ea. Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea : «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs . După, am mers la restaurant cu Madonna de România. La restaurant a la carte și-a comandat 6 creveți și au făcut 100 euro. Nu vrei să știi ce i-a făcut ospătarului pentru ăia 100 de euro. Am crezut că nu este adevărat. Cum a înjurat și cum a țipat că să-i facă reducere și i-a făcut 20 de euro. Foarte multă lume mi-a spus și m-a tras de mânecă să nu mă încurc cu ea. Cât are nevoie de tine ești bun, după se p*^$ pe tine”…”, a mai declarat ea pentru aceeași sursă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.