Vica Blochina și Oana Roman au rupt prietenia frumoasă care le lega. Cele două păreau de nedespărțit, mai ales după ce fiica fostului premier a divorțat de fostul soț. Blondina i-a fost alături și a încercat să o facă să depășească momentul dureros, ba chiar au plecat și într-o vacanță împreună. Având în vedere întreaga situație, Oana a povestit cum au ajuns să se îndepărteze punând accentul pe faptul că a fost dezamăgită.

Cine ar fi zis că Vica Blochina și Oana Roman vor ajunge vreodată să se certe? Ei bine, când fanii lor se așteptau cel mai puțin, cele două dive au întrerupt orice fel de legătură. Inițial, internauții au început să se întrebe cum s-a ajuns la una ca asta, dar fiica lui Petre Roman nu i-a ținut prea mult pe jar și le-a povestit despre situația dintre ele într-un Story pe care l-a făcut recent, după ce fosta ei prietenă a vorbit despre ea în cadrul unei emisiuni TV.

Vica Blochina și Oana Roman, la cuțite

Fosta soție a lui Marius Elisei și Vica Blochina au ajuns cele mai mari rivale, deși în urmă cu câteva săptămâni se comportau precum două surori. Fosta lui Piți a fost prima care a deschis subiectul, invitată fiind la Xtra Night Show. Ediția respectivă nu i-a scăpat Oanei Roman care a simțit și ea nevoia să spună ceva în apărarea sa.

„Eu nu sunt supărată pe ea. Am fost supărată, într-adevăr. Dar am luat ca atare treaba și aia a fost. Oana a fost prietena mea de suflet și eu am ajutat-o pe ea foarte mult. Dar m-a dezamgit. Nu stau să despic firul în patru. M-a dezamăgit foarte tare”, a declarat Vica Blochina la Xtra Night Show.

Fără a menționa despre cine este vorba, Oana Roman a declarat că persoana respectivă (fiind clar vorba despre Vica Blochina) nu ar avea caracter și educație și nici respect față de prietenia pe care au avut-o.

„Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și de educație și de bune maniere și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată. Eu nu am comentat public despre prietenii mei niciodată în viața mea. Nu am spus niciodată că sunt nu știu cum sau că m-au dezamăgit. Nu am făcut asta niciodată, pentru că nu se face. Dacă ai tupeu și dacă ești prieten cu adevărat și dacă ești om și dacă ai caracter vii și spui în față ce ai de spus”, a zis Oana Roman pe Story.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.