Showbiz 7 Iulie 2021 10:57 de Lorena Martin

Oana Roman a repetat în nenumărate rânduri că relația sa cu Teo Trandafir nu este una de prietenie, lucru dovedit de declarațiile făcute de cele două în presă. Cu atât mai mult, în urmă cu câteva zile, Oana Roman a postat pe Instagram o serie de întrebări și răspunsuri unde a fost întrebată despre celebra prezentatoare TV.

Oana Roman a postat un InstaStory în care își îndeamnă fanii să o întrebe ceea ce ei își doresc să afle. În cadrul acestuia, Oana a fost întrebată dacă între ea și Teo Trandafir există o relație de prietenie, iar răspunsul a fost unul scurt și la obiect: NU.

Oana a folosit cuvinte dure la adresa lui Teo Trandafir în urmă cu trei ani, atunci când prezentatoarea TV a făcut o remarcă la adresa outfit-ului de gravidă purtat de nepoata lui Petre Roman. Aceasta se afișase doar în sutien și pantaloni, expunându-și burta de gravidă, iar Teo a considerat întreaga ținută nepotrivită:

„E un peisaj. E vorba despre un peisaj cu o femeie. Nu asta voiam sa va spun. Ci sa ii multumesc domnului din Piatra Neamt care a pus urmatorul comentariu: ‘pufosenie mica’. Treaba voastra daca nu intrati. WOW. Nu am nicio problema, mai usor cu sarmalutele. Uitati-va cine vorbeste. Eu nu m-am fotografiat niciodata asa … Ma uit sa vad daca am un maieu, un pantalon. Altfel nu ies. Atata va spun, un vis”, a spus Teo, la acea vreme.

Oana Roman, atac la adresa lui Teo Trandafir: „Ai fost măritată prea puțin și prea târziu!”

Oana nu s-a oprit din comentarii atunci când Teo a declarat că ținuta ei este nepotrivită și a venit cu un val de critici la adresa prezentatoarei TV:

„Sunt absolut șocată…..am născut de trei ani și de abia acum, total întâmplător, am găsit acest articol în care „doamna” Teo comentează public poze cu mine gravidă în 9 luni… și spune, pe lângă multe inepții , citez,: “Eu nu m-am pozat niciodată așa” . Păi, măi Teo măi, nu aveai cum să te pozezi așa, și ca să fiu la fel de nesimțită ca tine, îți spun că n-aveai cum, pentru că nu ai trăit miracolul de a fi însărcinată și de a da naștere unui copil. E adevărat: ai fost măritată prea putin si prea târziu, nu? Eu am bărbat tânăr și frumos și mă și iubește, deși ne e greu că n-am de muncă, pentru că m-au dat afară gravidă fiind, ca să-mi iei tu locul!

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Nu ai fost gravidă niciodată, cel puțin nu în 9 luni, și deci, n-ai cum să știi cum e. Nu o să știi niciodată cât de fericită eram când am făcut pozele alea. Și cât de puțin mi-a păsat de părerea ta sau a oricui altcuiva. Ești femeie totuși, mama ți-a fost profesoară… și observ că nu prea ai învăța multe de la ea și te-ai cocoțat pe locul meu în emisiunea aia… și nu ți-a ajuns. Ai simțit nevoia să iei la mișto o femeie gravidă în 9 luni. Bravo. Ai mare caracter… mai ales că eu, neștiind ce minunății ai comentat despre mine, am venit la tine în emisiune și am povestit despre chinurile prin care am trecut după ce am născut. Și m-ai privit senină în ochi. Vezi, d-aia nu am eu un loc în tv, pentru că eu nu pot să fac ce faci tu, nu pot călca oameni în picioare și apoi să le zâmbesc ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Dar știi, eu am onoare și educație și te iert. Așa m-a învățat mama, profesoara ta. Să iert. Și să fiu mai presus de micimi. În locul tău, mi-ar fi rușine, dar știu că ție nu îți e… că de aia ai ajuns cine ai ajuns, nu?”, a fost textul pe care Oana l-a scris pe Facebook.

Citeste si:
Teo Trandafir și-a pierdut memoria după 5 anestezii generale: Nu...
Teo Trandafir și-a pierdut...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.