Teo Trandafir, cunoscută pentru energia ei pozitivă și prezența vibrantă pe micile ecrane, și-a deschis sufletul și vorbește despre una dintre cele mai dificile bătălii ale vieții sale: pierderea memoriei în urma a cinci anestezii generale consecutive

Teo Trandafir și-a dezvăluit povestea cutremurătoare a momentului în care a fost la un pas de a-și pierde viața și identitatea. Acum mai bine de 10 ani, Teo s-a confruntat cu o luptă crâncenă pentru supraviețuire, în urma diagnosticului de pancreatită acută necrozată în anul 2011. Transportată de urgență la Viena, Austria, pentru două intervenții chirurgicale, vedeta a traversat un adevărat coșmar medical care i-a șters memoria și i-a pus viața în pericol.

În cadrul podcastului "Gând la gând cu Teo", unde împărtășește povești și experiențe de viață, Teo Trandafir a dezvăluit cum cele cinci anestezii generale efectuate într-o perioadă scurtă de o lună și jumătate au dus la pierderea completă a memoriei sale. Într-o mărturisire sinceră și emoționantă, Teo a împărtășit că a trebuit să înceapă de la zero, reînvățând culorile, numerele și chiar identitatea sa.

„Eu mi-am dat seama că oamenii din jurul meu au suferit pe alocuri, mult mai mult decât mine, pentru că eu puteam să duc, înțelegeam durerea, o gestionam, înțelegeam că nu mai am memorie deloc, că mi s-a șters tot hardul, că nu știu dacă sunt bărbat sau femeie, că nu știu cum mă cheamă, că nu știu dacă am copii, dar cumva îmi spuneam că trebuie să fiu calmă, că de undeva o să se ivească ceva, pentru că eram în singurătate.

Eu nu știam nimic despre mine și multe dintre lucrurile care mi se întâmplaseră până atunci s-au dus. Sunt oameni cu care mă întâlnesc și îmi sar de gât cu drag și eu nu știu cine sunt, nici azi, dar am recuperat, am învățat, din nou, culorile, am învățat numerele, textele Beatles, am luat-o de la început. Mi-am luat un radio care rula doar melodii Beatles și am ascultat luni întregi până când am recuperat toate textele, pe care le uitasem complet. Am făcut cinci anestezii generale într-o lună jumătate și asta îți face creierul praștie. La un moment dat, eu am abandonat. ”, s-a confesat Teo Trandafir.

Citeste si:
Cîțu: România are o datorie morală fundamentală să păstreze vie...
Cîțu: România are o datorie...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Februarie 2024 - 06 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.