Toți foștii colegi ai Elenei Marin, de la Survivor România, au afirmat despre aceasta că este o persoană care se victimizează foarte mult și că, de fiecare dată, încearcă să atragă toată atenția asupra prin diferite mijloace. Recent, Ștefan Ciuhulescu nu a mai rezistat și a vorbit și el sincer despre cea pe care a susținut-o și căreia i-a dat dreptate de prea multe ori, fără a o cunoaște cu adevărat.

Pentru Ștefan Ciuhulescu, lupta în cadrul emisiunii de la Kanal D a luat sfârșit. În urmă cu doar două săptămânii, Faimoșii au pierdut unul dintre jocurile de imunitate, iar printre cei aflați în pericol a fost și fotbalistul, care a părăsit competiția cu ochii în lacrimi. De când a revenit în țară, el a dat o serie de declarații neașteptate despre foștii săi colegi, iar Elena Marin a fost și ea vizată.

Ștefan Ciuhulescu, adevărul despre Elena Marin

Cei doi Faimoși s-au înțeles extrem de bine, iar dansatoarea a văzut în el un real sprijin, până în momentul în care acesta nu a mai fost de acord cu ea și le-a dat dreptate băieților. În plus, concurenta s-a apropiat de Maria Chițu, de la Războinici, moment în care fostul concurent a răbufnit și a dat cărțile pe față spunând adevărul despre felul în care vedeta era tratată de ceilalți, în tabăra lor.

„Oamenii au empatizat foarte mult că vai ce i se întâmplă Elenei. Elenei nu i s-a întâmplat nimic. Nu i s-a luat mâncarea de la gură, nu i s-au pus piedici, ba dimpotrivă. (…) Înseamnă că cei care am ieșit din competiție suntem toți nebuni și ea care a rămas nu? Adică ea are dreptate în totalitate?”, a declarat Faimosul în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă.

Din fața micilor ecrane, lucrurile se văd puțin diferit față de cum sunt în realitate, iar Ștefan a remarcat și el acest lucru și a dorit ca fanii emisiunii să știe adevărul. Faimosul a spus că Elena Marin a primit în repetate rânduri ajutor din partea băieților, că nu a fost niciodată tratată rău și nici nu i s-a luat mâncarea de la gură, așa cum a vrut ea să se creadă de cele mai multe ori. În plus, chiar el a încercat să îi fie alături, în condițiile în care ea se plângea de faptul că nu este ascultată niciodată.

Citeste si:
Raluca Dumitru și Elena Marin nu au îngropat securea războiului:...
Raluca Dumitru și Elena Marin...

„Mi s-a părut foarte urât că nu s-a bucurat alături de echipă. În ultima perioadă, Elena a mâncat datorită nouă, practic. Elena era cam lipsă. Și cine are dreptate? Cine încerca să facă lucrurile să o aducă pe Elena pe linia de plutire? Tot noi”, a mai povestit fotbalistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.