Narcisa Birjaru este marea câștigătoare Chefi la Cuțite sezonul 9. Multă lume s-a întrebat cum a ajuns femeia să câștige trofeul, iar Cătălin Scărlătescu a dat cărțile pe față și a discutat despre concurentă. Acesta este de părere că ea s-a născut să gătească, deși nu are încredere în ea și propriile forțe. Crede, de asemenea, că ea are multe calități și că a meritat pe deplin să se situeze pe primul loc.

Cătălin Scărlătescu este foarte mândru de Narcisa Birjaru, marea câștigătoare Chefi la Cuțite. Femeia a făcut parte din echipa sa și este fericit că a putut să o ajute în carieră și că, în momentul de față, ea a primit mai multe oferte de muncă și a ajuns să fie cunoscută de întreaga țară. Totul s-a datorat faptului că a reușit să impresioneze pe toată lumea cu abilitățile sale, iar vedeta a decis să povestească și cum anume a ajuns ea în marea finală.

Cătălin Scărlătescu, declarații despre câștigătoarea Chefi la Cuțite

Se pare că îndrăgitul chef are o mare slăbiciune pentru Narcisa, chiar dacă a vorbit foarte frumos despre toți cei pe care i-a avut sub aripa sa. A văzut încă din prima clipă un mare potențial și a avut încredere că va ajunge tot mai sus, deși nici măcar ea nu spera să se întâmple lucrurile în felul acesta. A povestit despre ea că este o femeie muncitoare care prinde foarte repede și care se străduiește să îi iasă lucrurile ca la carte și care, de asemenea, gătește foarte bine.

„Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi fure asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării. Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou?”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru viva.ro.

Juratul Chefi la cuțite a mărturisit că Narcisa Birjaru a ajuns în marea finală, pentru că știe să lucreze în echipă. Femeia nu s-a gândit doar la ea, ci a reușit să le ofere o mână de ajutor și colegilor ei, când aveau într-adevăr nevoie.

„Finala „Chefi la cuțite este o luptă grea, pe care nu ai cum să o câștigi dacă nu ai o echipă în spate care trage în aceeași direcție. Bucătăria, în sine, este o muncă de echipă. Iar finala show-ului fix asta pune în valoare. Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut.”, a povestit Cătălin Scărlătescu pentru aceeași sursă citată

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.