Zannidache a devenit cunoscut după ce a fost luat sub aripa lui Alex Velea, liderul grupării Golden Boy Society. Un mesaj trimis ad-hoc către vedetă l-a adus în lumina reflectoarelor, apoi celebrul cântăreț a făcut tot posibilul pentru a-i deschide tânărului câteva uși în domeniul muzical. Înfățișarea sa și atitudinea nonconformistă au prins la public și, după participarea la „Chefi la cuțite”, a acceptat propunerea celor de la Kanal D pentru a fi parte din proiectul „Survivor România”. Emisiunea, una dintre cele mai urmărite din țara noastră, a adus în fața telespectatorilor un om cu o poveste impresionantă de viață. Faimosul de origine grec a fost părăsit de părinți la o vârstă fragedă, a crescut la orfelinat, iar acum, din motive financiare, locuiește într-un cămin studențesc din Capitală.

Cum a ajuns celebru Zanni de la Survivor România. Drama vieții lui

Zannidache Edmond Hubert a crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția. Protejatul lui Alex Velea i-a impresionat pe telespectatori cu povestea sa de viață. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Tânărul a crescut în condiții greu de imaginat. Au existat zile în care nu avea ce să mănânce și nici cui să își spună ofurile. Nu și-a pierdut speranța, iar într-o zi i-a scris lui Velea un mesaj prin care își arată gratitudinea față de muzica sa. Văzând o sclipire, vedeta l-a întrebat dacă ar vrea să cânte, apoi l-a invitat la studio pentru a-i vedea calitățile vocale. Din acest punct, viața sa a început să se schimbe radical.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a mărturisit Zanni la ”Chefi la cuțite”.

Și-a câștigat primii bani din tatuaje

Faimosul are o mare pasiune pentru tatuaje, lucru ce se poate observa cu ochiul liber. Tot ele i-au adus și primii bani. Ulterior, a lucrat ca frizer: „ Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe” , a spus concurentul în emisiunea lui Pepe de pe Youtube.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.