Sebastian Chitoșcă și Zanni au reușit să pună bazele unei prietenii frumoase, în cadrul competiției Survivor România. Faimoșii au trecut prin foarte multe lucruri împreună și au ajuns să se înțeleagă atât de bine, încât se consideră frați. Eliminarea lui Sebi din concurs a lăsat un gol imens în sufletului prietenului său, chiar dacă și el l-a votat pentru eliminare, în ideea că oricum două persoane din echipa lor ar fi ajuns să fie în pericol și nu ar fi avut nimic de pierdut, iar el a înțeles imediat situația.

După ce și-a recuperat telefonul pe care nu a mai pus mâna de mai bine de jumătate de an, Sebastian a ținut să le vorbească fanilor săi despre situațiile prin care a trecut în Republica Dominicană, dar și despre Zanni, cel pe care îl vede marele câștigător al emisiunii și pe care îl susține cu toate puterile sale. Cel mai probabil, îl va vota pe acesta și își va îndemna urmăritorii să facă același lucru, la fel cum a procedat și Ana Porgras.

Sebastian crede că Zanni va câștiga Survivor

Este rănit de faptul că a fost nevoit să plece în această etapă a emisiunii, pentru că își dorea enorm să ajungă la individuale și, de asemenea, în marea finală. Voia să lupte împotriva lui Zanni, să vadă dacă l-ar putea învinge, pentru că este un sportiv foarte bun și un om care a reușit să demonstreze că este foarte puternic și din punct de vedere psihic. Pe Instagram, Chitoșcă a postat un mesaj în care i-a transmis lui Zanni că îl iubește și că are mare încredere în el.

"Chiar dacă eu am plecat de acolo, tu, Zanni, reprezinți încă prezența mea acolo. Doar dacă vii acasă învingător, toate rănile pe care le am îmi vor trece. Big respect. Te iubesc și te aștept acasă învingător! Acum realizez și regret enorm că am părăsit competiția", a scris Sebastian Chioșcă, pe contul lui oficial de Instagram.

Fostul concurent de la Survivor România a simțit că el va fi cel nevoit să plece, pentru că atât Elena Marin, cât și Zannidache au ieșit în repetate rânduri favoriții publicului și nu ar fi avut nicio șansă în fața lor. Cei de acasă nu i-au oferit susținerea lor, chiar dacă în acest punct al competiției, doar de ea avea nevoie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.