Cel mai mare vis al Vioricăi de la Clejani a fost să partipe la Asia Express sezonul 4, dar se pare că soțul ei a împiedicat-o să facă acest lucru. Ioniță de la Clejani era singurul alături de care ea ar fi acceptat să plece în aventura vieții sale, dar el nu a vrut să accepte nici în ruptul capului să facă parte din acest proiect, iar ea le-a povestit fanilor săi și care a fost adevăratul motiv al deciziei pe care a luat-o.

Viorica de la Clejani are mare încredere în ea și în forțele sale și crede că s-ar fi descurcat de minune în Asia Express, unde și-ar fi testat limitele și unde, de ce nu, ar fi scăpat și de kilogramele în plus. Artista crede că nici măcar nu ar mai fi avut nevoie de operația la stomac, dacă bărbatul vieții sale ar fi acceptat să plece alături de ea pe Drumul Împăraților. Chiar dacă nu se află acolo, ea are deja o echipă preferată care speră să revină în țară cu marele premiu.

De ce nu a participat Viorica de la Clejani la Asia Express

În urmă cu puțin timp, frumoasa vedetă a lansat o piesă în colaborare cu Connect-R pe care a mers să o promoveze în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, unde a dat și o serie de declarații despre concurenții de la Asia Express, spunând cu mâna pe inimă că singurulul care merită să câștige este Connect-R, nu pentru că a lansat o melodie alături de el, ci pentru că merită din plin marele premiu.

„Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea", a declarat Viorica de la Clejani, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.