Viorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor și i-a crăpat răbdarea în direct la TV când a vorbit despre fiul său, Fulgy. Cântăreața împreună cu soțul ei spune că își susțin fiul indiferent de situație și îi vor fi alături mereu.

Viorica de la Clejani, criză de nervi în direct la TV

Viorica de la Clejani spune că oamenii au început să îi trimită pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe pentru fiul ei. Acest lucru a enervat-o pe vedetă.

„A ajuns lumea sa îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate asa ceva? Lasa-ma Ionita sa vorbesc ca nu mai pot. Lumea ne doreste raul si se bucura atunci cand nu ne este bine! Sunt copiii mei si eu ii sustin asa cum sunt.”, a răbufnit cântăreața.

Artista susține că ar avea dușmani care i-ar vrea răul și nu ar vrea să o vadă fericită. Aceasta vrea doar să fie lăsată în pace, ea și întreaga ei familie și oamenii să nu mai arunce cu pietre în fiul ei pentru că nu ar fi făcut rău nimănui, în afară de el însuși.

„Asta e copilul meu. Ce sa fac acum, sa il omor? In tara asta nu vrea sa ma vada nimeni bine, dar daca apari cu lucruri negative, atunci esti vazut si promovat. A gresit si asta e. Sunt foarte nervoasa si suparata pentru ca Fulgy e judecat. Ce a facut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Sa ma lase Ionita sa vorbesc si eu ca sunt mama lui pana la urma.”

Fulgy a încercat o formă de promovare

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, tatăl lui Fulgy, Ioniță de la Clejani, sare în apărarea băiatului său. Acesta susține că Fulgy ar fi încercat o formă de promovare ca în America, dar care la noi în România nu este văzută cu ochi buni.

Cântărețul a mai spus că băiatul său era supărat că nu era promovat și ar fi apelat la o astfel de idee periculoasă. Artistul nu este de acord cu modul în care s-a promovat Fulgy și și-a cerut scuze de la oameni pentru toate faptele și vorbele spuse de băiatul său.

Fulgy, săltat de polițiști și internat în spital

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost săltat de Poliție, duminică seară, în urma unei reclamații făcute de tatăl său. După audieri, tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obredgia” din București.

Citeste si:
Noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiul Secuiesc. Cine...
Noutăți în cazul anchetei...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Iunie 2021 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.