Au trecut aproape patru luni de când Nicole Cherry este însărcinată, iar artista trăiește cele mai frumoase clipe din viața sa. Ea a preferat să ascundă pentru o vreme sarcina, dar le-a dat vestea cea mare, în urmă cu doar câteva săptămâni fanilor ei. Vedeta a lansat chiar și o piesă, care a reușit să emoționeze pe toată lumea și care s-a situat, încă de la început, pe primele locuri în Trending.

Iubita lui Florin Popa a acordat recent un interviu, în care vorbește despre sarcină, dar și despre kilogramele pe care le-a acumulat în tot acest timp. Mai mult de atât, viitoarea mămică a discutat și despre alimentația sa. Se pare că nu și-a schimbat deloc stilul de viață, de când a rămas însărcinată și se menține încă în formă. Nicole Cherry a luat în greutate mai puțin decât s-ar fi așteptat și anume un kilogram și jumătate și este fericită cu acest lucru. Ea și partenerul ei de viață sunt extrem de fericiți, dar și nerăbdători să o strângă în brațe pe micuța lor.

Nicole Cherry s-a îngrășat, în timpul sarcinii

Cei doi nu au anunțat ce nume va purta fiica lor, iar fanii lor sunt foarte curioși în ceea ce privește acest aspect. Mai mult ca sigur, vor da vestea cea mare la momentul potrivit. Cântăreața va naște la începutul lunii decembrie, după cum chiar ea a dezvăluit, în urmă cu câteva zile. În plus, ea își dorește din tot sufletul ei ca fiica lor să fie Săgetător, pentru că se înțelege extrem de bine cu nativii acestei zodii.

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a declarat Nicole Cherry pentru ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iunie 2021 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.