Nicole Cherry a anunțat, în urmă cu o zi, că este însărcinată. Artista este în culmea fericirii și trăiește cele mai intense și frumoase momente din viața ei. Cireșica a aflat și sexul bebelușului, dar până să-l facă public a testat intuiția fanilor săi din mediul online.

Nicole Cherry a aflat sexul bebelușului

Până să dea marea veste despre ce va avea, fată sau băiat, artista și-a pus fanii la încercare pentru a vedea părerea lor. Internauții s-au împărțit în presupuneri. Astfel, cei mai mulți dintre admiratori cred că va avea o fetiță.

Nicole Cherry, mesaj dedicat iubitului ei și bebelușului

Nicole Cherry a anunțat de curând că este însărcinată. Aceasta a postat un mesaj emoționant și drăgăstot pe care i l-a dedicat iubitului ei, Florin, și copilașului.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris Nicole Cherry.

Retail jobs

Fanii artistei i-au scris sute de mesaje frumoase în care au felicitat-o și i-au urat o sarcină ușoară și multă sănătate.

Cei doi s-au cunoscut încă de când Nicole avea 16 ani. Florin, iubitul artistei este mai mare cu 8 ani, iar cireșica a mărturisit că nu s-a gândit niciodată că el va fi prietenul ei. Relația celor doi a luat amploare dintr-o dată.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Iunie 2021 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.