În urmă cu o lună, What’s up și Alice Badea au decis să se despartă. Cei doi au ales să meargă fiecare pe drumul său. Acum blonda a decis să dezvăluie adevăratele motivele ale despărțirii cuplului.

What’s Up și Alice Badea s-au despărțit

What’s Up și Alice Badea au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în secret și au trăit momente de neuitat. Însă, se pare că ceva nu a mai mers bine în căsnicia celor doi și au decis să rupă relația.

În urmă cu o lună, What’s up a părăsit România pentru o perioadă destul de lungă, fapt ce i-a surprins pe fanii artistului. În acel moment, partenera cântărețului a confirmat faptul că s-au despărțit, motivând că plecarea lui What’s up este pentru a se reculege.

Motivul despărțirii

După această scurtă perioadă, blonda a decis să vorbească deschis despre motivele care i-au determinat pe cei doi să se despartă. Alice a spus că între ei nu s-a întâmplat nimic grav, însă existau diverse certuri și neînțelegeri. Aceste tensiuni din cuplu au devenit tot mai dee, fapt care i-a făcut să realizeze că nu sunt potriviți unul pentru altul și că singura soluție este să se despartă.

„Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi. Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat”, a declarat Alice Badea la Antena Stars.

What’s Up, probleme grave cu inima

Plecarea lui What’s Up din România a mai avut un motiv, unul medical. Artistul se confruntă cu careva probleme serioase la inimă. Acesta a descoperit complicațiile în urma unor investigații făcute în România. Cântărețul a mers și peste hotare pentru o investigație mai amplă și un tratament. Acesta nu a precizat la ce clinică va merge pentru controlul medical, însă și-a anunțay fanii că se va întoarce pe 9 iunie.

„Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, a declarat What’s Up.

Citeste si:
De ce a divorțat Oana Zăvoranu de Pepe? Actrița a dezvăluit...
De ce a divorțat Oana...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.