Oana Zăvoranu a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a discutat despre adevăratul motiv pentru care ea și Pepe au decis să se despartă. Diva a povestit că la un timp, sentimentele s-au epuizat, iar cea mai bună soluție în acea situație era divorțul.

Oana Zăvoranu: „Eu am divorțat de el înaintea lui”

În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, invitata Oana Zăvoranu a vorbit despre tot și despre toate. Chiar dacă au trecut 11 ani de la răsunătorul divorț dintre ea și Pepe, subiectul încă este unul de interes. Bruneta a fost întrebată despre motivul pentru care a decis să se despartă de Pepe. Răspunsul acesteia a șocat.

Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu: “Nu l-am mai iubit pe Pepe”

Actrița susține că Pepe nu a suferit din cauza divorțului și că s-a căsătorit cu Raluca Pascu doar din ambiție. Cătălin Măruță împreună cu soția sa, Andra, au fost nașii de cununie al cuplului.

Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Citeste si:
Pepe, despre planurile de viitor. „Vreau să mă căsătoresc și poate...
Pepe, declarații despre...

“Se pupa și el cu altele”

Bruneta a dezvăluit că interpretul era un bărbat destul de gelos. Au existat momente în care Pepe i-ar fi cerut Oanei să renunțe la cariera sa de actriță, iar aceasta ar fi ales iubirea în favoarea carierei, fapt pentru care, artista ar fi pierdut „niște trenuri importante”

El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus bruneta.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.