Andreea Tonciu, în calitate de fină a celor doi, intervine în scandalul provocat de anunțul lui Laurențiu Reghecampf, conform căruia urmează să divorțeze de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ocupă primele pagini ale presei din cauza anunțului făcut de Reghe în urmă cu câteva zile. Deși acesta a spus concret că vrea să divorțeze, fără a oferi explicații, impresara neagă cu desăvârșire și susține că acesta a glumit.

Andreea Tonciu, fina celor doi intervine în scandal pentru a lămuri situația:

„În ce lume trăim??? Ați ajuns să mințiți poporul cu televizorul doar pentru câțiva bani? Când vreodată credeți voi că se va destrăma un imperiu atât de frumos??? Când???? Părinții mei spirituali se iubesc mai presus ca orice pe lumea asta, sunt făcuți unul pentru altul. De ce vreți să stricati, de ce? Un singur lucru mai am să vă spun… Nu mor caii când vor câinii! @anamariaprodanreghecampf @niculescu.daniell ”, a scris fosta asistentă TV pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iunie 2021 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.