După mai multe zvonuri ce au apărut în presă, lumea se întreabă dacă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf într-adevăr divorțează. Momentan nici unul dintre cei doi nu au venit cu o dezmințire, dar nici cu o declarație oficială că ar divorța.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

După o căsnicie de mai bine de 15 ani, se zvonește că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar divorța. Potrivit Spynews, impresara este cea care ar fi decis să încheie căsnicia.

De curând, cei doi și-au reînnoit jurămintele cu ocazia nunții de cristal și au dat o petrecere fastuoasă la Snagov. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Anamaria Prodan a decis să divorțeze. De-a lungul anilor, au existat de nenumărate ori zvonuri similare, însă de fiecare dată cei doi au negat categorit o astfel de decizie.

Ce averi au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să agonisească împreună cu soțul ei sume colosale. Potrivit unor informații, cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – se află printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară, averea lor numărând multe milioane de euro.

Retail jobs

Familia celor doi ar deține apartamente de lux în SUA, chiar în Las Vegas, valoarea unuia dintre apartamente fiind de circa un milion de dolari. Aceasta ar fi una dintre cele 11 locuințe deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost un apartament ce se află în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.