Invitată în platoul emisiunii “Gașca Vorbește Lumea”, Roxana Vancea a vorbit despre cum decurge sarcina și ce greutăți întâmpină. Bruneta a mărturisit că medicul care îi monitorizează sarcina a anunțat-o că va naște mai devreme.

Roxana Vancea va naște mai devreme

Roxana Vancea a fost invitată la emisiunea “Gașca Vorbește Lumea” unde a venit însoțită de băiețelul vitreg – Milan Alexandru. Bruneta a vorbit despre sarcină și cum decurge cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei.

“O să nasc mai devreme, că e colul mai scurt. Medicul mi-a zis să nu fac sport vreo trei săptămâni (…). Voi naște la începutul lui noiembrie. Din cauza problemelor nu o sa am variantă de cezariană, când o să vină, o să vină”, a mărturisit antrenoarea de fitness.

Fiul vitreg al brunetei a și ales un nume pentru frățiorul lui - Ayan. Viitoarea mămică încă nu a decis ce nume va purta bebelusțul, însă știe sigur că vrea un singur prenume. Vedeta speră că nu va fi pusă în situația în care trebuie s aleagă un alt nume pentru botezul micuțului.

Retail jobs

Roxana Vancea și Dragoş Paiu

Roxana Vancea s-a căsătorit cu Dragoș Paiu în urmă cu doi ani, pe 19 decembrie 2019. Cununia civilă a fost organizată în mare secret, doar cu câteva rude și prietenii cei mai apropiați. Soțul Roxanei Vancea, și el antrenor de fitness are un băiețel dintr-o relație anterioară. Milan are trei ani și se înțelege de minune cu mama lui vitregă.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iunie 2021 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.