După ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța, Anamaria Prodan a vorbit în spațiul public despre famila sa, punând accentul pe unitate și negând spusele lui Reghe. Cu atât mai mult, impresara a declarat că dorește să pună punct oricărui scandal bazat pe acest subiect și că relația lor va merge până la moarte.

Presa a speculat că poate fi vorba atât de infidelitate, cât și de certuri monstru între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă impresara neagă aceste lucruri, susținând că cea mai bună alegere este să oprească zvonurile.

„Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: „Vom muri împreună!”

Deși în urmă cu câteva zile Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul, Anamaria Prodan pare să aibă o altă părere în ceea ce privește viața de cuplu a celor doi. Aceasta a oferit o declarație în care vorbește despre soțul ei la fel de frumos precum a făcut-o și până acum:

Retail jobs

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.