Deși Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan, aceasta îi contrazice afirmațiile și susține că familia sa este mai unită ca niciodată. Fiul celor doi, Laurențiu Reghecampf junior a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care declară că familia lor va rămâne unită până la moarte.

Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan, fără să ofere alte detalii ce țin de intimitatea celor doi:

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, reacție la anunțul soțului: „Am cel mai șmecher bărbat din Europa”

Cei doi își contrazic unul celuilalt declarațiile, Anamaria Prodan spunând că în familia lor lucrurile funcționează la fel de bine precum și înainte:

Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii

Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice”, a mai spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Laurențiu Reghecampf junior, despre scandalul provocat de divorțul părinților

Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu. Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar.... Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii! El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic!”, a scris tânărul.

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf îi cere daune de mii de euro fostei soții. Cât...
Laurențiu Reghecampf îi cere...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iunie 2021 - 06 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.