Laurențiu Reghecampf îi cere daune de mii de euro fostei soții, Anamaria Prodan, în urma scandalului care a izbucnit între ei, în plină stradă. Ambii au depus plângere și au dorit să se facă dreptate și se pare că disputa se va muta în instanță.

Laurențiu Reghecampf cere daune

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan, se va muta din stradă în instanță. La finalul săptămânii trecute, cei doi s-au luat la bătaie în apropierea casei în care au locuit timp de mai bine de 15 ani, iar fiecare dintre ei vrea să i se facă dreptate. Partenerul de viață al Corinei Caciuc a vrut să își vadă fiul pe care îl are împreună că impresara, dar nu a fost deloc primit așa cum s-ar fi așteptat. Vedeta i-a arătat niște imagini sau mesaje pe telefon, iar de acolo la un conflict real între ei a mai fost doar un pas.

Cei doi s-au împins, și-au aruncat cuvinte grele și s-au lovit ca și cum nu s-ar fi cunoscut și nu ar fi format un cuplu în trecut. Aceștia au reușit în felul acesta să intre din nou în atenția oamenilor, dar nu într-un sens bun, ci mai degrabă au reușit să împartă internetul în mai multe tabere. Unii îi iau apărarea Anamariei Prodan, pentru că sunt de părere că nu îi sunt respectate drepturile, în timp ce alții sunt de părere că fostul ei soț a procedat așa cum trebuia.

Ei bine, Laurențiu Reghecampf nu doar că a făcut o plângere la sediul Poliției Stațiunii Snagov împotriva mamei copilului ei pe care a acuzat-o că l-a agresat fizic, după ce a apelat numărul de urgență, iar la fața locului s-a prezentat un echipaj medical care i-a oferit îngrijiri medicale atât lui, cât și impresarei care a procedat la fel. De asemenea, în comunicatul transmis de oamenii legii este transmis faptul că au emis și două Ordine de Protecție Provizorie, iar asta nu este. Potrivit celor de la fanatik.ro, Anamariei Prodan i se cer daune de 200.000 de euro, ceea ce înseamnă în mod clar că întregul scandal se va muta în instanță.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii”, este notat în comunicatul Poliţiei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.