După ce Dana Budeanu și-a spus public părerea despre deciziile luate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19, Raed Arafat i-a declarat război, considerând că astfel de opinii ar trebui să le păstreze pentru ea.

Dana Budeanu este cunoscută pentru modul în care abordează problemele, iar de această dată a intrat în atenția lui Raed Arafat:

„Să lăsm sfaturile divelor de pe la televiziuni... Apare și comentează toată ziua. Când apare una ca și doamna Dana Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei, cu toții, comentând vaccinare, măsurile... tot într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.”, a spus Raed Arafat.

Acesta nu contestă posibilitatea ca Dana Budeanu să își expună părerea, însă consideră că diva exagerează, crezându-se chiar un expert:

„Este dreptul acestei persoane să-și spună părerea. Toți avem dreptul! Dar când această părere este zisă din punct de vedere al unei persoane care se pretinde expert și mulți oameni o cred devine o problemă. Această persoană când este promovată, și nu numai ea, și vin cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.

Noi am fost de dimineața până seara puși că ce se întâmplă nu e ok, vaccinarea nu e ok, aia nu e ok... indiferent de mesaje”, a spus Raed Arafat la Digi24.

Raed Arafat, despre opiniile Danei Budeanu: „Devine dezinformare”

„Dreptul la opinie e una, dar la dezinformare nu e. Ca medic nu pot să spun că o persoană care iese în calitate de expert. Da, poate să spună: 'Nu-mi place vaccinul'. Dar când spune: 'Vaccinul nu-i bun', asta devine dezinformare, în condițiile de sănătate publică. Asta nu mai e dreptul la opinie”, a mai spus Arafat.

Șeful DSU informează publicul să își preia informațiile doar din surse sigure:

„Responsabilitatea noastră ca și comunitate este să ne informăm de la infecționiști, de la epidemiologi, să vedem alte țări ce fac. Israelul chiar vrea să ucidă toată populația? Ne facem rău ascultând astfel de abordări și ajungem în situația în care oamenii, bătrânii, se sperie, nu vor să se vaccineze, astfel că variantele noi se răspândesc și ei rămân vulnerabili”, a conchis șeful DSU.

Citeste si:
Explozii uriașe la o stația GPL din Crevedia. O persoană a decedat
Explozii uriașe la o stația...

Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iunie 2021 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.