Alex Velea este cel care a pus bazele carierei lui Zanni, cântăreț, fost concurent la Chefi la Cuțite și actual supraviețuitor în competiția Survivor România. Soțul Antoniei a vorbit foarte frumos despre tânăr, aducând doar cuvinte de laudă.

În urmă cu câțiva ani, Zanni îi scria pe Instagram lui Velea pentru a-l sprijini în viața de artist. Soțul Antoniei, deja cunoscut pentru ajutorul pe care îl oferă tinerilor talentați, a acceptat propunerea și i-a introdus în Golden Boy Society.

Încă de la începutul competiției Survivor România, atât Alex Velea, cât și restul formației Golden Gang au fost alături de Zanni, susținând că are toate șansele să câștige. Velea consideră că cel mai mare atuu pe care îl are tânărul Faimos este că nu are familie sau iubită:

„E foarte greu! Eu am văzut când am fost noi în Asia … El n-are mamă, n-are tată, n-are iubită. A plecat și … la capitolul ăsta sunt sigur că n-a avut probleme, dar să stai acolo, să faci foamea, să n-ai unde să dormi. Să dormi pe blană, pe scândură e nașpa rău.”, a spus Alex Velea în cadrul podcast-ului organizat de Speak.

Alex Velea ar merge la Survivor România?

Întrebat dacă ar participa la competiția Survivor România, Alex Velea a răspuns categoric NU. Acesta declară că dorul de casă, de Antonia și de copiii săi nu l-ar lăsa să se concentreze deloc:

„Băi, nu mai am vârsta necesară. Am familie, am copiii. Dacă era să fiu adolescent, să am vârsta lor, îți dai seama, voiam să mă duc și să demonstrez ce pot eu, ce fac eu, dar așa nu. La Asia Express mi-a fost greu de tot. M-a omorât dorul și de Antonia și de copiii. Eram terminat.”, a povestit Velea.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.