Antonia și Alex Velea formează de mulți ani unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. În tot acest timp, cei doi nu și-au oficializat relația, iar fanii mereu erau nerăbdători să vină ziua cea mare. Se pare că asta totuși s-a întâmplat. Îndrăgostiții s-au căsătorit în secret? Un detaliu din ultimele poze publicate de cei doi confirmă presupunerile.

Alex Velea și Antonia s-au căsătorit în secret?

De curând, Alex Velea a postat o imagine cu Antonia în InstaStory, în care aceasta își ține gingaș mâna pe chipul lui. Dar de departe nu acesta este detaliul care a sărit în ochii tuturor. Pe degetul Antoniei se putea observa un inel foarte asemănător cu „acel inel” special pentru o cerere în căsătorie, iar artista radia de fericire și de o stare specială.

La scurt timp, Antonia a postat un mesaj înduioșător dedicat lui Alex Velea în care își exprima mulțumirea și dragostea pentru jumătatea sa.

”Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun! Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult! @iamvelea”,a postat Antonia pe contul său de Instagram.

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Alex Velea a mărturisit că cei doi vor face nuntă, însă așteaptă momentul potrivit. Pandemie este și ea un factor care le-a influențat decizia de a organiza fericitul eveniment.

”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”, a spus Alex Velea la Antena Stars.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.