Activitatea de la Teatrul Constantin Tănase și dragostea băieților lui îl ajută pe Alexandru Arșinel să treacă peste greutățile din viața personală. Boala soției îl macină zi de zi. Doamna lui, Marinela, nu își mai poate mișca picioarele, iar actorul poartă cu el în permanență o tristețe care nu îi dă pace, simținând că nu poate face prea multe pentru ființa pe care o iubește de mai bine de 50 de ani. Problemele de sănătate ale partenerei nu vor dispărea niciodată, astfel că drama continuă. Într-un interviu recent, artistul a mărturisit cu o voce stinsă că nici acum Marinela nu este într-o stare bună.

Alexandru Arșinel, declarații despre starea de sănătate a soției

Alexandru Arșinel și Marinela s-au cunoscut în 1966, la un ștrand, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. A fost dragoste la prima vedere și, chiar dacă au trecut mai bine de cinci decenii de când s-au îndrăgostit, au continuat să-și fie aproape unul celuilalt, mai ales în momentele dificile.

Din 2016, se poate spune că numai greul a guvernat relația lor. În toamna acelui an, Marinela a căzut și s-a lovit grav la cap. Din acel moment, nu a mai putut merge singură niciodată, ci doar sprijinită de cadru.

„Era cu nepoțica ei și, într-un moment de neatenție, a alunecat și atunci s-a produs nenorocirea. Dacă inițial a crezut că este doar o problemă de moment, pe zi ce trece situația s-a înrăutățit și ea a ajuns să nu mai poată merge fără ajutor”, a dezvăluit un apropiat la acea vreme, potrivit știrilekanald.ro.

Nu s-au schimbat multe de atunci. Actorul afirmă că, pe lângă afecțiunile de care suferă, soția sa a fost atinsă și de depresie.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.

Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Iunie 2021 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.